Μόνη πρώτη η Κατσικά, στραβοπάτησε η Καστρίτσα

on .

KATSIKA ERASITEXNIKO 26 4 2023

• Ανατροπή δεδομένων στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής σημειώθηκαν μετά τα χτεσινά αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής. 

Το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου έχει πλέον η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με 2-0 της Ανατολής και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) του Αγροτικού Καστρίτσας στην Κόνιτσα, οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Καστρίτσα. Στα δυο παιχνίδια που απομένουν η Κατσικά έχει το Μέτσοβο εκτός και την Αγία Μαρίνα εντός, ενώ η Καστρίτσα εκτός την Ανατολή και εντός τους Λογγάδες. Στη μάχη της ουράς, η Αγία Μαρίνα ηττήθηκε από την Ελεούσα με 4-1 και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς κάτω από τη ζώνη και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Το Δροσοχώρι ήρθε ισόπαλο 1-1 με το Μέτσοβο και άγγιξε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παρά την ήττα από τους Χουλιαράδες το Σταυράκι είναι στο +4 από την Αγία Μαρίνα. Στα υπόλοιπα ματς, το Κουτσελιό πέρασε νικηφόρα από την υποβιβασμένη Αμφιθέα με 2-5 και  το Νησί με ανατροπή νίκησε  την ουραγό Ηλιόκαλη με 2-4. 

Την ερχόμενη Κυριακή όλα τα βλέμματα των φιλάθλων του ερασιτεχνικού είναι στραμμένα στον τλεικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου μεταξύ της Θύελλας Κατσικάς και της Θύελλας Ελεούσας που θα γίνει στις 6 μ.μ στο «Ζωσιμάδες». 

Τα αποτελέσματα: Αμφιθέα- Κουτσελιό 2-5, Κόνιτσα-Καστρίτσα 0-0, Ελεούσα- Αγία Μαρίνα 4-1, Ηλιόκαλη- Νησί 2-4, Δροσοχώρι- Μέτσοβο 1-1, Κατσικά- Ανατολή 2-0, Χουλιαράδες- Σταυράκι 3-2, Κεφαλόβρυσο- Κοσμηρά 3-0 α.α., Νεοχωρόπουλο- Λογγάδες (χτες βράδυ).