Νίκη με ανατροπή για το Μεσολόγγι, 1-3 τα Γιάννενα 

on .

GYNAIKEIO

 • Για την 10η αγωνιστική της Β Εθνικής γυναικών τα Γιάννενα φιλοξένησαν την ΑΕΚ Μεσολογγίου στο ενωσιακό γήπεδο και γνώρισαν την ήττα με 1-3 σκορ, με την ομάδα του Μεσολογγίου να περνά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δύο βαθμούς πάνω από την ομάδα των Ιωαννίνων. 

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενες ήταν πιο δραστήριες στον αγωνιστικό χώρο και πιο απειλητικές, ενώ και οι γηπεδούχες απείλησαν κυρίως με τις Βαρσάνη και Κουτσάφτη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 39' και ανήκε στο Μεσολόγγι, όταν από το κόρνερ της Λαζανά η Μόκκα με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στην επανάληψη σημειώθηκαν όλα τα τέρματα και ήταν το πιο ουσιαστικό μέρος του αγώνα.

Πολύ νωρίς και στο 51' τα Γιάννενα άνοιξαν το σκορ και πήραν το προβάδισμα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς αμέσως μετά το Μεσολόγγι είχε δοκάρι με το απευθείας φάουλ της Μόκκα. Η πίεση των φιλοξενούμενων μετά το γκολ ήταν πιο έντονη, με τις Γκόμες και Φιλανδριανού να είναι οι κύριες εκφραστές αυτής της πίεσης. 

Στο 73' η Γρομητσάρη με σουτ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε το παιχνίδι, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να φωνάζουν για οφσάιντ. Στο 93' η Βαρσάνη με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ το οποίο απομάκρυνε με το ένα χέρι η Ντα Κονσεϊσάο. 

Μέσα σε δύο λεπτά ήρθε η απόλυτη ανατροπή για τις φιλοξενούμενες, όταν στο 95' η Φιλανδριανού ανατράπηκε από την Αγγέλη Π. και η Μόκκα ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 96' η Σταυροπούλου με πλασέ. 

Διαιτησία: Φάντης (Αλευρή- Βασιλά) Συνδέσμου Άρτας 

Γιάννενα (Γιώργος Βαζάκας): Αγγέλη, Ντάσκαρη (88' Φαρμάκη), Πολυμενοπούλου, Αυγέρη, Κουτσουρή, Κολέμπα, Βαρδάνη, Κουτσάφτη (77' Τζούμα), Αγγέλη Π., Κούνια (64' Ρισβά), Καϊτατζή. 

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Ντα Κονσεϊσάο, Τζουμερκιώτη (59' Πετσίνη), Μόκκα, Λαζανά, Σταυροπούλου, Γκόμες, Παπαϊωάννου (46' Χριστοπούλου), Φιλανδριανού, Βρανά-Τριανταφύλλου, Αυγέρη (17' λ.τρ. Οικονόμου), Γρομητσάρη.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ