Μόνο νίκη «βλέπουν» αύριο στον ΠΑΣ με τον ΝΠΣ Βόλου

on .

PAS VOLOS

 Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι μετά από τον ΠΑΟΚ δίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου (17:00) στο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υποδέχεται τον Βόλο στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η γιαννιώτικη ομάδα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στοχεύει στους τρεις βαθμούς της νίκης που θα της εξασφαλίσουν σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην κατηγορία.

Ωστόσο ο Θανάσης Στάικος για αυτό το παιχνίδι αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παντελάκης, Καραχάλιος, Παμλίδης, Ροσέρο, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Λιάσος ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα ωστόσο οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή είναι ελάχιστες.

Όσον αφορά τον Σόρια αυτός προπονήθηκε κανονικά χθες και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Στάικου για του αυριανό παιχνίδι.

Παρά τις απουσίες στις τάξεις του ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, αρκεί οι παίκτες που θα αγωνιστούν να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να μη  γίνουν λάθη και το βασικότερο να υπάρχει υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις μιας και ο Βόλος είναι μια καλή ομάδα και μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να σου κάνει την ζημιά.

Τα πλάνα του Στάικου

Όσον αφορά τα πλάνα του Στάικου για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Βόλο δύο είναι οι θέσεις που παίζονται με τους Νίνη, Μπιλμπάο, Λώλη και Τζίμα να είναι οι διεκδικητές. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώτας, Σόρια (Τσάβος), Πήλιος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Νίνης (Μπιλμπάο), Μορέιρα, Τζίνο, Ριένστρα, Λώλης (Τζίμας), Μπάλαν.

Ο πρωτάρης Ματσούκας σφυρίζει στο ματς

Ο Μιχαήλ Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο. Για τον Αγρινιώτη ρέφερι είναι το πρώτο του παιχνίδι στη Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας) και Αναστάσιος Φραγιός (Μακεδονίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και βοηθός του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής.

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

Μία νίκη, μία ήττα 

Στη σύντομη προϊστορία που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά 1 νίκη και 1 ήττα. Τη σεζόν 2020-21, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε  με 0-1 από τον Βόλο χάρη στο γκολ πέναλτι του Δουβίκα στο 14'. Σε ένα φοβερό παιχνίδι που έγινε στις 11 Δεκεμβρίου στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν όπου σημειώθηκαν φοβερές εναλλαγές στο σκορ και έγινε η ανατροπή της ανατροπής, ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-2 στο Ζωσιμάδες. Ο Βόλος προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Ορόζ, ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Κάργα(12’), ο Βόλος προηγήθηκε στο 40 και πάλι με ένα εκπληκτικό γκολ του Νίνη. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 2- 2 με τον Περέα και πέτυχε την ολική ανατροπή με την εύστοχη εκτέλεση του Εραμούσπε στο 86’.

Ο Τσιντώτας υποψήφιος για Player Of The Month 

Υποψήφιος για Player Of The Month Φεβρουαρίου είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Τσιντώτας.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι Κούτσιας (Βόλος), Χουάνγκ (Ολυμπιακός), Τοράλ (ΟΦΗ), Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός), Λιάβας (Παναιτωλικός) και Ίνγκανσον (ΠΑΟΚ).

Τσουχτερό πρόστιμο 10.500 ευρώ στον ΠΑΣ

Με πρόστιμο 10.500 ευρώ τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανα για την συμπεριφορά των οπαδών της (άναμμα πυρσών και υβριστικά συνθήματα) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.