«Πονοκέφαλος» στον ΠΑΣ από τους τραυματισμούς βασικών παικτών του

on .

PAS PROPONHSH 2 3 23 

• Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Με το μπλοκάκι στο χέρι ο Θανάσης Στάικος μετράει καθημερινά ποιους παίκτες μπορεί να έχει στη διάθεση του αφού οι τραυματισμοί που έχουν πλήξει τον ΠΑΣ τον τελευταίο καιρό είναι αρκετοί.

Με τους τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα περισσότερο βγαίνει ιατρικό δελτίο παρά το να πεις κάτι για την προπόνηση.

Ξεκινάμε λοιπόν με τους Λιάσο και Σόρια. Ο πρώτος όπως γράψαμε  έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα με τον ίδιο να κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί με τον Βόλο αλλά είναι δύσκολο, ενώ ο δεύτερος θα προσπαθήσει σήμερα να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης μιας και το πρόβλημα με το ισχίο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και το Σάββατο το μεσημέρι στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς να φορτσάρει.

Ο Ροσέρο έβγαλε μέρος της προπόνησης αλλά το ιατρικό επιτελείο έχει ανάψει κόκκινο φως για την συμμετοχή του  στον αγώνα με τον Βόλο.

Ο Παμλίδης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να μπαίνει σιγά-σιγά σε κομμάτια της προπόνησης και ενδέχεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε αμυντική μετάβαση με παιχνίδια μικρού χώρου, αρχικά 4 εναντίον 2, μετά 5 εναντίον 5 και στο τέλος 11 εναντίον 11.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Θανάση Στάικου αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Σόρια τη θέση θα πάρει ο Τσάβος, τη θέση του Καραχάλιου διεκδικούν οι Νίνης και Μπιλμπάο οι οποίοι αγωνίστηκαν στο δίτερμα από ένα δεκάλεπτο ο καθένας με την ομάδα των βασικών,  ενώ θέση διεκδικεί στο βασικό σχήμα και ο Τζίμας που μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής στο δίτερμα με τον Λώλη.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα τις 11 στο ΠΕΑΚΙ.

Ο Ματσούκας «άρχοντας» στο ΠΑΣ-Βόλος

Ο διαιτητής Μιχαήλ Ματσούκας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.00 στο «Ζωσιμάδες» για την 25η αγωνιστική της Super League 1. Ο Μιχαήλ Ματσούκας θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος διαιτητής σε πρωτάθλημα της Super League 1 στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τους Βολιώτες για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας) και Αναστάσιος Φραγιός (Μακεδονίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και βοηθός του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής).

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

Σε απολογία ο ΠΑΣ 

Μία ακόμη κλήση σε απολογία ήρθε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους πυρσούς και τα συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ είναι υπότροπος και το πρόστιμο αναμένεται να είναι τσουχτερό.