Εξαιρετικά αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο.Ιωαννίνων στον 1ο αγώνα αξιολόγησης

on .

KOPILASIA

• Εξαιρετικά αποτελέσματα έφεραν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον 1ο αγώνα αξιολόγησης για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας που διοργάνωσε η ΕΚΟΦΝΣ.

Η αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά αφορούσε τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας σε όλες τις κατηγορίες.

Στον αγώνα αξιολόγησης συμμετείχαν οι:

 Θανάσης Παλαιοπάνος στο Σκιφ Ανδρών, Λεωνίδας Παλαιοπάνος στο σκιφ Ανδρών -23, Παύλος  Φαϊτάς  στο Σκιφ Ανδρών -23, Αννέτα Κυρίδου- Μαρία Κυρίδου στη 2- Γυναικών, Αικατερίνη Γκόγκου στο Σκιφ Γυναικών -23, Νεφέλη Ντάρα στο σκιφ Νεανίδων, Δημήτρης Κούτρας- Βασίλης Κωστούλας στη 2- Εφήβων, Στέφανος Δημητρίου- Αριστοτέλης Λάππας στη 2- Εφήβων, Άγγελος Παπαζαχαρής- Χριστόφορος Μπριασούλης στη 2- Εφήβων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Σκιφ Εφήβων, Νίκος Γκρέμος στο Σκιφ Εφήβων, Ιάσων Μουσελίμης στο Σκιφ Παίδων, Χρήστος Δημητρίου στο Σκιφ Παίδων, Στέφανος Βλάχος στο Σκιφ Παίδων και Λυδία Σίκαλου στο Σκιφ Κορασίδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει όλους τους αθλητές για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τους εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα για τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων για τους Διεθνείς αγώνες του 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Μαρτίου στο Σχοινιά. Πρόκειται για τον αγώνα που θα καθορίσει τους αθλητές που θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στα προπονητικά κοινόβια της ΕΚΟΦΝΣ.