Την πίτα της έκοψε η Ntougias Basketball Academy

on .

NTOYGIAS ACADEMY

• Δεκάδες αθλητές, από τα τμήματα υποδομών της NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «The Lake Hotel». Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της εποχικής γρίπης, τις διάφορες σχολικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που κράτησε μακριά από την εκδήλωση πολλά παιδιά, η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τον Νίκο Ντούγια και τους συνεργάτες του να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη στην προσπάθειά τους. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για την εκδημία του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ. Στην συνέχεια απηύθυναν xαιρετισμό οι αντιπεριφερειάρχες Οδ. Πότσης, Β. Γοργόλης και ο Χ. Λαζάνης καθώς και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β. Γαρδίκος, ενώ τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά στην ακαδημία οι Σπύρος Μπεζεβέγκης και Παναγιώτης Κωτούλας.

Τέλος, η ακαδημία ευχαριστεί θερμά το Ζαχαροπλαστείο Μπούρμας για την προσφορά της Βασιλόπιτας καθώς και τις Εταιρείες Hall of Brands και Public, για τις δωρoεπιταγές των νικητών που βρήκαν τα φλουριά.