Κ19 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

on .

k19

Δυνατό παιχνίδι έγινε στην Τρίπολη ανάμεσα στην Κ19 του Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς γκολ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κατόπιν αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Δημάρχου Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ ήταν καλός σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό και κατάφερε να ανταπεξέλθει στη δύναμη που επιστράτευσαν οι γηπεδούχοι υπό την ανοχή του διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο με τη μπάλα να παίζει περισσότερο στο χώρο του κέντρου όπου γινόταν δυνατές μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες με τον Μουστάκα και τον Πάνο χωρίς όμως οι προσπάθειες αυτές να καταλήξουν σε κάποιο γκολ.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν δύο καλές ευκαιρίες όμως ο Βρακάς πρώτα και ο Καφενζής μετά έσωσαν τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Γερονικολός, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Φερεντίνος (90΄Νταφούλης), Λώλης (83΄Πήλιος), Μουστάκας, Κύρκος, Πάνος.