Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1

on .

 17

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Κ17 εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βόλο.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη παρά τις απουσίες, είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου εκτός του γκολ είχε και ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Σουτ του Πλασκασοβίτη στο 6΄απέκρουσε ο Κόκκορης. Στο 8΄σε σέντρα του Κάμτση, πλασέ του Αραβανή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 40΄σουτ του Αραβανή, απέκρουσε τη μπάλα ο Κόκκορης.

Στο 41΄σέντρα του Βλάχου, απέκρουσε ο Κόκκορης η μπάλα έφτασε στον Πλασκασοβίτη που έκανε το πλασέ με τη μπάλα βρίσκει στο σώμα του πεσμένου Λουκουρίνου επάνω στη γραμμή.

Στο 42΄ο Πλασκασοβίτης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Γεωργιτζίκη και κατέληξε στα δίχτυα με τον ΠΑΣ να ανοίγει το σκορ (1-0).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι για να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Στο 50΄σε πλασέ του Κόντου μπλόκαρε τη μπάλα ο Κόκκορης.

Στο 55’ λάθος γύρισμα του Ντούκα στον Μάντζιο αυτός προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, ο Θεοχάρης έβαλε την κόντρα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Σουτ του Θεοχάρη στο 71’ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Βλάχος (Τσιάρας-Σίνδρος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Κατσαούνος, Ντώνος, Ντούκας, Κάμτσης (72΄Σαούγκος), Κόντος (87΄Παππάς), Αραβανής (72΄Βασιλείου), Βλάχος (78΄ Παλάντζας), Πλασκασοβίτης.

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Σακελάρρης, Κουκουφίκας (85’ Διακόσιας), Αλεξιάδης, Γκουγκούλης (68΄Χάνος), Νταβλαμάνος (59΄Καπετάνος), Θεοχάρης, Ιωαννίδης.