Δόξες του παρελθόντος στο παρκέ της Λιμνοπούλας για αγώνα με την Αστυνομία

on .

syn typoy mpasket

• Αγώνας μεταξύ των βετεράνων καλαθοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου- Βετεράνων Εθνικής ομάδας και των αντίστοιχων της Αστυνομίας θα γίνει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 4 ώρα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Ο αγώνας που τίθεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου θα γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της πόλης. Το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να θαυμάσει δόξες του παρελθόντος που τίμησαν την Εθνική Ελλάδος ή διακρίθηκαν σε ομάδες του εξωτερικού. Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Μπουρούσης, Τζον Κόρφας, Φραγκίσκος Αλβέρτης και άλλοι αστέρες που τίμησαν το άθλημα θα παίξουν στην ίδια ομάδα με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Περιφέρειας Ηπείρου που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αστυνομίας.

Κάλεσμα στον κόσμο...

Κατά τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, από την πλευρά της Περιφέρειας, των βετεράνων καλαθοσφαιριστών αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων έγινε ένα ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Κλειστό της Λιμνοπούλας και να δει την αναμέτρηση, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τη Δευτέρα το Κλειστό και αναφέρθηκε στους καλαθοσφαιριστές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις κατά το παρελθόν. Από την πλευρά των βετεράνων καλαθοσφαιριστών, ο Σάκης Τζαλαλής τόνισε πώς θα είναι ένα όμορφο αθλητικό event ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες, ενώ τόνισε πώς για το παιχνίδι προτιμήθηκε να καλεστεί η ομάδα της Αστυνομίας μιας και βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό του πολίτη αλλά και στον αθλητισμό. Ο υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαιριστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων Γιώργος Γιώτης, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, τόνισε πώς είναι τιμή για την ομάδα της Αστυνομίας να παίξει στο ίδιο παρκέ με όσους έχουν αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.