«Μετρημένες» οι επιλογές του Στάικου για το παιχνίδι του ΠΑΣ στην Τρίπολη

on .

PAS PROPONHSH 15 2 23

• Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος στη Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δίνει τη μάχη της παραμονής και δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη μάχη τα προβλήματα εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο.

Μετά το τραυματισμό του Γιώργου Παμλίδη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό όπου θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης ήρθαν χθες να προστεθούν δύο νέα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός από την χθεσινή προπόνηση ήταν ο Ζαν Μπατίστ Λεό ο οποίος πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις και δεν μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις, ενώ λίγο πριν το τέλος αποχώρησε με σφίξιμο στον προσαγωγό ο Σταματελόπουλος ο οποίος θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να δουν πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. 

Η συμμετοχή και των δύο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αμφίβολη.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε αμυντική υποομαδική τακτική, στην αρχή με παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια τακτικά στο μισό γήπεδο και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε και χθες ο Ροσέρο αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος για να επανέλθει και αυτό μάλλον θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπιλμπάο παρότι συμμετέχει στο πρόγραμμα εδώ και αρκετές μέρες δείχνει ακόμη ότι δεν είναι έτοιμος για να πάρει και πάλι θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Ο Θανάσης Στάικος στο χθεσινό δίτερμα έδειξε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα με που θα παρατάξει στον αγώνα με την Τρίπολη και από φαίνεται ο Τζίμας θα είναι ο αντικαταστάτης του Παμλίδη, ενώ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Τσιντώτας. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Μορέιρα, Τζίμας, Τζίνο και Μπάλαν.

Με την Κ19 έκαναν και χθες προπόνηση οι Τσίρης και Μουστάκας, ενώ απόντες ήταν εκτός του Λεό και οι Κιάκος, Κόντε.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί.