Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-3

on .

K19 PAS

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ η Κ 19 γνώρισε την ήττα 1-3 από τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου οι Γιαννιώτες είχαν 27 τελικές έναντι 11 των αντιπάλων τους, δύο δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός παρότι αγωνίστηκε για 70΄ με δέκα παίκτες κατάφερε να ευστοχήσει σε τρεις προσπάθειες εκμεταλλευόμενος τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ και να πάρει τη νίκη. 

Στο 6΄ σε σουτ του Φερεντίνου απέκρουσε τη μπάλα ο Παναγάκος. Στο 9΄ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Φερεντίνο να κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Μουστάκας με σουτ έκανε το 1-0. Εκτέλεση φάουλ του Πάνου στο 11’ κεφαλιά του Καφενζή η μπάλα άουτ. Ο Καλός στο 12’ με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βρακά.

Στο 14΄σέντρα του Βολάκη ο Καλός αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 22΄μετά από εκτέλεση κόρνερ  του Συμεωνίδη ο Καλός με κεφαλιά ανάμεσα από τέσσερις παίκτες του ΠΑΣ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρακά κάνοντας το 1-2. Στο 25’ σε εκτέλεση κόρνερ του Πάνου και κεφαλιά του Μουστάκα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλοσκάμης.

Στο 40΄ο Λώλης πέρασε από δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του έκανε τη σέντρα ο Πάνος έκανε το σουτ απέκρουσε ο Παναγάκος η μπάλα έφτασε στον Μουστάκα που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο ΠΑΣ να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι στο 53’ έκαναν το 1-3 με σουτ του Βολάκη.

Στο 66΄σε σουτ του Καλού απέκρουσε ο Βρακάς. Στο 67΄σε σουτ του Πάνου, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Σίνδρος-Τσιάρας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Καφενζής, Γιαλεδάκης, Τσίρης, Γερονικολός (65΄Βλέτσας), Λώλης, Μουστάκας, Πάνος, Φερεντίνος.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Σκαρλατίδης, Παυλάκης, Κατρής, Φικάι,  Σπαθάρης (88΄Νικολετόπουλος), Καλός (79΄Βαγιανίδης),  Συμεωνίδης (94΄Χασάνογλου), Λαζάρης (79’ Κυριόπουλος), Καλοσκάμης, Βολάκης (88΄Πιτσιώτης).