Στη Λιβαδειά για το «διπλό» ο ΠΑΣ!

on .

PAS PROPONHSH 5 1 23

• Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό (7/1-17:30) παιχνίδι στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΣ σε αυτό το παιχνίδι πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τρία θετικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, Λαμία και ΑΕΚ με στόχο να πάρει και εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η χθεσινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε ομαδική αμυντική τακτική σε παθητική μορφή και παιχνίδι τοποθετήσεων όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και στο τέλος ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 7 εναντίον 7 όπου εκεί δεν συμμετείχαν αυτοί που είχαν παίξει με την ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι η προπόνηση διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες μιας και το ΠΕΑΚΙ είχε καλυφθεί εξ ολοκλήρου με ομίχλη, ενώ και η θερμοκρασία την ώρα της προπόνησης ήταν ιδιαίτερα χαμηλή…

Ο Θανάσης Στάικος είδε τον Γιάννη Κιάκο να βγάζει όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και μαζί με τον Αλέξανδρο Λώλη που έχει μπει πιο δυναμικά στις προπονήσεις υπολογίζονται για τον αγώνα τις Λιβαδειάς.  Στις προπονήσεις συνεχίζει να βρίσκεται και ο Μπαγκαλιάνης ο οποίος και αυτός θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου μιας και εκτός τους Εραμούσπε και Παντελάκη δεν υπάρχει κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός. 

Απόντας ήταν ο Παναγιώτης Τζίμας ο οποίος είναι με ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα-τρέξιμο στο γήπεδο με τον Γιάννη Ντουρουντό ακολούθησε ο Μπιλμπάο με την επιστροφή του να αργεί.

Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΣ δεν θα αλλάξει το σχήμα που είχε παρατάξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και θα ξεκινήσει με τους Τσιντώτα, Σόρια, Πήλιο, Παντελάκη, Εραμούσπε, Καραχάλιο, Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, Παμλίδη, Μπάλαν.

Ο Μανούχος «άρχοντας» του αγώνα

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση στη Λιβαδειά. Βοηθοί του θα είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης από τη Μακεδονία και ο Κωνσταντίνος Στάικος από τη Λάρισα ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτριος Καραντώνης από την Ημαθία. Στο VAR θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα και AVAR ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από τη Μακεδονία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.