Ξεκίνησε το 10ο τουρνουά Παμπαίδων Β’ στην Κόνιτσα

on .

HANDBALL KONITSA

• Ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κόνιτσας το 10ο τουρνουά Χριστουγέννων Παμπαίδων Β’ (12-13 ετών), το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Be active, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Κόνιτσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Στο τουρνουά το οποίο θα ολοκληρωθεί αύριο συμμετέχουν πέντε ομάδες και οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κόνιτσας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Μετέχουν ο Α.Ο. Ιωαννίνων, ο Κερκυραϊκός ΓΣ, η ΧΑΝΘ από Θεσσαλονίκη, ο Φέρωνας από τη Βέροια και ο Αερωπός από την Έδεσσα.

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ν. Εξάρχου καλωσόρισε τους αθλητές και συνεχάρη τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα παρέχει ό,τι χρειάζεται για την επιτυχή έκβαση του τουρνουά που διοργανώνεται στην Κόνιτσα επί σειρά ετών,   ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου Βασίλης Γοργόλης και ο κύριος διοργανωτής του τουρνουά Ιωάννης Καραμπίνας.