Πρόβλημα με Μπιλμπάο, «αγνοείται» ο Πριόρ!

on .

PAS PROPONHSH 24 11 22

 Με τον Σωτήρη Νίνη να πατάει για πρώτη φορά χόρτο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε χτες η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ,  με τα προβλήματα ωστόσο για τον Θανάση Στάικο να είναι αρκετά και οι απόντες πολλοί. 

Χάνει τη μίνι προετοιμασία ο Μπιλμπάο

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Μπιλμπάο αφού ο Ισπανός μέσος θα χάσει όλη τη μίνι προετοιμασία και  δεν θα είναι έτοιμος για τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία.  Η επίσημη εκδοχή αναφέρει για πρόβλημα στους κοιλιακούς, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο Μπιλμπάο δεν έχει βοηθήσει την ομάδα  όσο θα περίμενε η διοίκηση και ο προπονητής και ίσως μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΣ να ψαχτεί για ένα ακόμη παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Αδικαιολογήτως απών ο Πριόρ

Χωρίς τον Γάλλο τερματοφύλακα Ζερόμ Πριόρ συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής είχε άδεια μέχρι την Τετάρτη και παρότι η άδεια του έχει τελειώσει δεν έχει γυρίσει στα Γιάννινα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Επομένως θεωρείται αδικαιολογήτως απών από την ομάδα, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις. Μετά από αυτή την εξέλιξη και σε συνδυασμό με την έλευση του Παναγιώτη Τσιντώτα ο Πριόρ θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα για τον ΠΑΣ με τη διοίκηση να ψάχνει φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιο του που είναι διάρκειας τριών χρόνων. 

Το ιατρικό δελτίο

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση αμυντικής τακτικής σε συνεργασία αμυντικών και μέσων στο αμυντικό μισό με τακτικά παιχνίδια, στην αρχή σε παθητική μορφή και στη συνέχεια με παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Ούτε χθες  προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Κιάκος, Καραχάλιος, Λώλης Α. με τους δύο πρώτους να αναμένεται να μπουν από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Λώλης θα αργήσει.

Ο Παναγιώτης Τζίμας ακολούθησε και αυτός χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός μικροτραυματισμού στο πόδι το ίδιο θα κάνει και αύριο και από Σάββατο θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό έκανε και ο Σόρια ο οποίος θα παραμείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το Σάββατο μιας και έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο αλλά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αλλά αύριο θα γίνει μαγνητική ώστε να ξέρουν τι ακριβώς έχει. Ο Καραχάλιος ξεκίνησε τρέξιμο και θα μπει από την επόμενη εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα. 

Πάτησε γήπεδο ο Σωτήρης Νίνης

Στον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ έκανε χθες  το ατομικό του πρόγραμμα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα  για τη χειμερινή περίοδο ο 32χρονος μέσος Σωτήρης Νίνης. Ο Νίνης υπό την επίβλεψη του γυμναστή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντού έκανε το πρόγραμμα του στο γήπεδο και στη συνέχεια αποχώρησε μιας και ακόμη δεν είναι έτοιμος για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα και η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Νίνη είναι αυτή που χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής ώστε να μπορέσει να επανέλθει και να βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία.