Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πίνδος, Ανατολή και Aμφιθέα

on .

ERASITEXNIKO 23 11 2022

• Την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ εξασφάλισαν η Ανατολή, η Πίνδος Κόνιτσας και, στα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε χτες η αυλαία της Β’ Φάσης.

Ο προγραμματισμένος για χτες αγώνας Σταυράκι- Ασβεστοχώρι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου  στο «Λέανδρος Καμηνάς» από τις συνεχείς βροχοπτώσεις  και θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.

Θέση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Α.Ο Ανατολής, καθώς επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Κάστρου. Τα τέρματα σημείωσαν οι Τασιούλας, Γκουγιάννος και Ζάραγκας. Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου η Πίνδος Κόνιτσας, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 0-6 της Α.Ε Γιάννενα στο «Στάθης Τσανακτσής». Τα τέρματα για την Πίνδο πέτυχαν οι Γαλανός (20’), Κίτσος (26,45’), Σπανός (56’), Χαλούλος (68’) και Κυρτζόγλου (86’).

Τέλος, σε αγώνα που έγινε στο «Στ. Τσανακτσής» ο τυπικά γηπεδούχος Αστ. Αμφιθέας επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής Περάματος.H Αμφιθέα προηγήθηκε με τον Σδούκο, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κολόκα και μείωσε με τον Γ. Μπισέλα το Πέραμα.

Τα αποτελέσματα: Ανατολή- Κάστρο 3-0, ΑΕ Γιάννενα- Πίνδος Κόνιτσας 0-6, Αμφιθέα- Πρ. Περάματος 2-1.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 30/11 Καστρίτσα - Πλατανιά, Κοσμηρά - Ζωοδόχος, Βουνοπλαγιά - Πράμαντα, Αγία Μαρίνα - Κουτσελιό, Αβγό- Κρανούλα, Δροσοχώρι - Πωγωνάτος, Βελισσάριο - Νησί, Νεοχωρόπουλο - Ελεούσα. 7/12 Σταυράκι - Ασβεστοχώρι, Κατσικά - Ηλιόκαλη, Χουλιαράδες – Λογγάδες, Κεφαλόβρυσο – Μέτσοβο. 

Ο ΠΑΟ Πεντέλης προκρίνεται στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.