Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συμμετείχε η Ματίνα Τσαμπαλά

on .

DIAS 2

• Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae kwon do, ανδρών-γυναικών η πρωταθλήτρια του Δία Ιωαννίνων Ματίνα Τσαμπαλά με μία καταπληκτική εμφάνιση που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε απέναντι από την πρωταθλήτρια του Χονγκ Κονγκ και κέρδισε με φανερή υπεροχή. Στο δεύτερο αγώνα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης την πρωταθλήτρια Κορέας. Κέρδισε τον πρώτο γύρο κάνοντας μια φοβερή εμφάνιση αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον δεύτερο γύρο από τραυματισμό στο γόνατό της. 

Ο προπονητής του Δία Ιωαννίνων Ανδρέας Μιμηγιάννης δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με την απόδοση της αθλήτριας, ευχαρίστησε τους παράγοντες της Εθνικής ομάδας και έδωσε την υπόσχεση ότι όλη η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για ανάλογες εμφανίσεις και διακρίσεις.

Σημαντικές διακρίσεις και σε Πανελλήνιο Κύπελλο

Στο πανελλήνιο κύπελλο TAE KWON DO “ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ”  που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου Χαλκιδικής 19 και 20 Νοεμβρίου 2022 έλαβε μέρος η ομάδα του αθλητικού συλλόγου taekwondo Δίας Ιωαννίνων με 10 αθλητές και αθλήτριες.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Δέλφας, αργυρό οι Παντελής Μιμηγιάννης και Νίκος Ρούβας και το χάλκινο οι Βασιλική Κλήμη και Δημήτρης Χρήστου. Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο η βράβευση με αναμνηστική πλακέτα από τον συν διοργανωτή σύλλογο του πανελληνίου κυπέλλου στην αθλήτρια του Έλενα Εργάτη για τις διακρίσεις της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.