Φιλικό τεστ σήμερα του ΠΑΣ με τη Βέροια

on .

PAS BEROIA LOGO

• Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία της γιαννιώτικης ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό το σημερινό (22/9, 5 μ.μ.) φιλικό με τη Βέροια στο ΠΕΑΚΙ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Θανάση Στάικο  να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του, να δοκιμάσει σχήματα αλλά και να δει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πρόκειται για να ένα φιλικό που ζήτησε να κλειστεί ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα για να μη μείνουν για αρκετό χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές εκτός αγωνιστικής δράσης μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η Βέροια έχασε πέρυσι στα μπαράζ από τον Λεβαδειακό την άνοδο της στην Super League και θα αγωνιστεί και φέτος στην Super League 2.  Στην ομάδα της Ημαθίας παραμένει ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ ο Βελλίδης πήγε στον Ηρακλή και ο Σκόνδρας στην Καρδίτσα. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ απέκτησε από τη Βέροια τον Ιβοριανό μέσο Μανσούρ Φοφανά.

Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται καθημερινά και χθες το πρωί ο 42χρονος τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του επάνω στην αμυντική τακτική με παιχνίδια τακτικά στο πρώτο μέρος και τελικό παιχνίδι 11 εναντίον 11 με περιορισμούς σε ζώνες και με ελεύθερο παιχνίδι. Λόγω των απουσιών τραυματιών ποδοσφαιριστών συμμετείχαν στην προπόνηση από την Κ 19 οι Βρακάς, Πήλιος Α. και Γιαλεδάκης. 

Στη τελευταία φάση του διπλού τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από μαρκάρισμα συμπαίκτη του ο Ζήσης Καραχάλιος ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια και έκανε θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή, ωστόσο η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό με τη Βέροια θα κριθεί την τελευταία στιγμή ανάλογα και με το πώς θα είναι το πόδι του και αν θα πονάει.

Στο ιατρικό δελτίο φαίνεται ότι τα προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται σιγά-σιγά για τον Θανάση Στάικο. Οι Κιάκος και Α. Λώλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και χτες, ενώ από την Παρασκευή θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Εραμούσπε που ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό έκανε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό ωστόσο μαζί με τον Μπιλμπάο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα. Απών ήταν ο Τσάβος ο οποίος είναι με την Εθνική Ελπίδων καθώς και οι μακροχρόνια τραυματίες Κόντε και Λεό. 

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Βέροια και την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση το πρωί και μετά οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερο ρεπό, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.