Βαρύ πένθος στη Μουσιωτίτσα, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Θανάσης

on .

GIORGOS THANASIS

• Σοκ στη Μουσιωτίτσα, στο αθλητικό σωματείο Κένταυρος και στον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού από την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Θανάση, γνωστού και ως «Coupis», σε ηλικία 43 ετών. Είχε διατελέσει πρόεδρος της ομάδας, ενώ ήταν πάντα κοντά στον Κένταυρο σαν φίλαθλος και φωτογράφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Κομμάτι της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας

Σε ανακοίνωσή του, ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας χαρακτήρισε τον Γιώργο Θανάση κομμάτι της καρδιάς της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι παίκτες της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος φίλου τους  Γιώργου Θανάση.

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο ΟΤΑ 

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων στην οικογένεια και τους οικείους του Γεωργίου Θανάση, υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δωδώνη που έφυγε από τη ζωή. «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη που μας γέμισε η απώλειά του», τονίζει σε ανακοίνωσή του. 

Από την ΕΠΣΗΠ

Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Θανάση, ο οποίος υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος Κώστας Βρακάς και τα μέλη της Ε.Ε.

Θλίψη και στον Σύλλογο Νέων Μουσιωτίτσας

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Θανάση εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Μαρτυρικής Μουσιωτίτσας, στον οποίο ο εκλιπών ήταν ιδρυτικό μέλος, πέρασε από όλες τις θέσεις του Δ.Σ ακόμα και από αυτή του Προέδρου.

«Πάντα κοντά σε όλα τα κοινά, να βοηθάς με τον τρόπο σου. Ο άνθρωπος που δεν αντάλλαξε κακιά κουβέντα με κανέναν. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.