Εικόνες του Ioannina Lake Run σε δημόσιους χώρους της πόλης

on .

LAKE RUN SPYRIOYNHS DRIMTZIA 16 9 22

• Σχολεία, δημόσια κτήρια και επιβατικούς σταθμούς θα κοσμούν το επόμενο διάστημα οι φωτογραφίες από παλαιότερες διοργανώσεις του Ioannina Lake Run, που παρουσιάζονται έως και αύριο, Κυριακή στην έκθεση «Stills in Motion» στον εκθεσιακό χώρο «Δημ. Χατζής».

Αυτό ανακοίνωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ιωαννιτών Ελένης Ακονίδου, της γενικής διευθύντριας της Συνεδριακή AE / Conferre SA, χορηγού της έκθεσης, Λίνας Σιαμοπούλου, μελών της φωτογραφικής κοινότητας της πόλης και εθελοντών της διοργάνωσης. 

Την παρουσίαση της έκθεσης ανέλαβαν ο κ. Σπυριούνης και η υπεύθυνη οργάνωσης της Εβδομάδας Λίμνης Αγνή Δρίμτζια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις εικόνες που αποτυπώνουν την προσφορά των εθελοντών, στους παράλληλους αγώνες που δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους, καθώς και στην εικόνα της εκκίνησης από την περσινή διοργάνωση. «Είμαστε χαρούμενοι, που είμαστε συνοδοιπόροι στο Ioannina Lake Run, σε μια διοργάνωση που δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός», τόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. 

Το αίτημα να διατεθούν δύο φωτογραφίες για να κοσμήσουν τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, διατύπωσε η  Λίνα Σιαμοπούλου, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, με δύο ακόμη στιγμιότυπα του Γύρου Λίμνης να βρίσκουν τον παραλήπτη τους πριν ακόμη ολοκληρωθεί η έκθεση, καθώς είχε προηγηθεί και η αποδοχή του αιτήματος του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιου Στρίγκα να τοποθετηθεί μία φωτογραφία από των αγώνα των ΑμεΑ στο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Πελοποννήσου.  

«Τα στεφάνια των νικητών» 

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών κάθε ηλικίας, υλοποιήθηκε το δημιουργικό εργαστήρι «Τα στεφάνια των νικητών», στην αίθουσα εκθέσεων του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» το απόγευμα της Πέμπτης. 

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση του εικαστικού Χρήστου Κόλλια και με τη χρήση ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών, ανέλαβαν πρόθυμα να κατασκευάσουν τα στεφάνια των νικητών του 16ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.