Πρωταθλήματα Υποδομών

on .

19

Κ19: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 7-2

Άστραψε και βρόντηξε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα στο  παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τον οποίο και κέρδισε 7-2 χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα.

Όπως δείχνει και το τελικό σκορ η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον ΠΑΣ να διπλασιάζει τις νίκες του και να είναι μετά από δύο παιχνίδια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Οι νεαροί παίκτες του Χρήστου Αγγέλη έδειξαν από την αρχή ότι θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ.

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 4' με τον Πήλιο να κάνει τη σέντρα από αριστερά ο Σάλο αμέσως το σουτ η μπάλα λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το ανάποδο ψαλιδάκι που έκανε ο ίδιος παίκτης.

Ο ΠΑΣ άνοιξε στο σκορ στο 18’ ο Πήλιος έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Λώλης την κεφαλιά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Σάλο σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20′ οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ο Φερεντίνος ανέλαβε να την εκτέλεση του στο 21′  στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Ο Λώλης στο 28' βρήκε τον Πάνο αυτός έκανε το δυνατό σουτ με τον Χατζησάββα να αποκρούει τη μπάλα

Το 3-0 για τον ΠΑΣ έγινε στο 31΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ζώνιο ο Λώλης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζησάββα.

Σέντρα του Φερεντίνου στο 36' σουτ του Σάλο η μπάλα άουτ.

Ο Λεβαδειακός μείωσε σε 3-1 στο 42’ με τον Κελεμένι ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του ΠΑΣ πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα χωρίς να γίνει αντιληπτός από την διαιτητική τριάδα.

Ο ΠΑΣ είχε όμως άμεση απάντηση στο γκολ αλλά και στην πρόκληση του παίκτη του Λεβαδειακού σημειώνοντας ακόμη δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ζώνιος στο 44’ με καταπληκτικό σουτ έκανε το 4-1.

Στο  45'  ο Ζώνιος έκανε τη σέντρα και ο Λώλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζησάββα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-1.

Στο 49’ ο Λεβαδειακός μείωσε σ 5-2 με ωραία ατομική προσπάθεια του Ματζαλλάκου ο οποίος πέρασε και τον Βρακά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Άμεσα απάντησε ο ΠΑΣ στο 53’ με τον Σάλο να κάνει το 6-2.

Διπλή ευκαιρία στο 74' με Φερεντίνο και Πάμο με τον Χατζησάββα να αποκρούει τη μπάλα.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 75' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πάνου. 

Στο  80’ ο ΠΑΣ πέτυχε και έβδομο γκολ. Ο Πάνος έδωσε στον Φερεντίνο αυτός με ωραία προσπάθεια πάσαρε στον Χρήστου και ο τελευταίος με σουτ  έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 7-2.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης (46’ Μόσχος), Γερονικολός, Καφενζής, Τσίρης, Σάλο (67’ Χρήστου), Λώλης (67’ Κύργιος), Φερεντίνος (81’ Βλέτσας), Πάνος, Ζώνιος (84’ Ζωγράφος).

Λεβαδειακός: Χατζησάββας, Κελεμένι (60’ Πολυμερόπουλος), Γεωργίου, Μυτάκης (46’ Μπακαλέξης), Περπερίδης (46’ Τσακίρης), Μπέκας, Βαγιώνας, Μπότσης, Ματζαλλάκου, Τσεμπερλίδης, Ζαπουνίδης (46’ Κηρολίβανος).

K17 PAS

Κ17: Άρης- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Την ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Κ 17 στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 2-1 με τους Γιαννιώτες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία για την τελευταία φάση του αγώνα στην οποία υποστηρίζουν ότι τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με την ομάδα του Γιάννη Λώλη να μην δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τον Άρη και να χτυπάει λίγο πριν τη λήξη του. Στο 31’ ο Βλάχος έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε τη μπάλα ο Καλτσάς. Ο Λούπας στο 37’ έκανε σωτήριο τάκλιν στο σουτ του Ζησόπουλου αποσοβώντας σίγουρο γκολ για τον Άρη.

Στο 43’ σε σουτ του Πάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Καλτσάς με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 45’ με τον Βλάχο να κάνει την μπαλιά από πλάγια στην απέναντι πλευρά στον Πλασκασοβίτη και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλτσά κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο 48' σε σουτ του Κοντίκογλου, απέκρουσε ο Μελάς. Ο Άρης ισοφάρισε στο 55' με τον Κοντίκογλου σε 1-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 58' έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1.

Στο 90' παίκτης του Άρη έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά το αυτογκόλ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως επιθετικό φάουλ. Έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άρης: Καλτσάς, Παπακωνσταντίνου, Αυγίδης, Καζαντζίδης, Κουλά (68’ Σιταράς), Σεβαστίδης, Καρυπίδης (60’’ Τότσικας), Κοντονικολάου, Καραμανλής, Δημητρακόπουλος (60’ Σαχπαζίδης), Ζησόπουλος (50’ Χαρούπας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Μελάς, Κατσαούνος, Λούπας, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος, Μυρόγλου (66' Αλεξίου), Βλάχος (85' Βάσης), Σπύρου, Κόντος (85' Αραβανής), Πλασκασοβίτης (66' Παλάντζας).