Κύπελλο Ελλάδος Στις 21/9 η Α’ φάση με ΑΓΣΙ, Βίκο και ΙBC

on .

KYPELLO ELLADOS MPASKET

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος των Ανδρών  ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με τις 3 ομάδες  των Ιωαννίνων που συμμετέχουν στις Εθνικές Κατηγορίες να ξεκινούν νωρίς νωρίς τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ο Βίκος Ιωαννίνων θα φιλοξενηθεί στις 5 μ.μ  από τη Νίκη Βόλου. Την ίδια ώρα ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, στις 21 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων ξεκινά τη χρονιά και το IBC που θα αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού. 

Η 1η αγωνιστική της Α' φάσης θα διεξαχθεί με τις ομάδες της Γ' και της Β' Εθνικής, ενώ στη Β' Φάση του Κυπέλλου θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Α2 Ανδρών.Στη Γ' Φάση του Κυπέλλου θα πάρουν μέρος τα τέσσερα σωματεία που θα προκριθούν από την Β' φάση. Αυτά θα σχηματίσουν τα δύο ζεύγη των ημιτελικών και ο νικητής του τελικού θα συμμετέχει στην Δ' Φάση (Final Eight), κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εκεί, στο Final Eight θα πάρουν μέρος οκτώ (8) σωματεία, ο νικητής της Γ' φάσης (δηλαδή ο κάτοχος του τίτλου στο Κύπελλο ερασιτεχνών) και τα σωματεία της Basket League που έχουν καταταγεί στις θέσεις 1-7 μετά από το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Οι ομάδες αυτές θα σχηματίσουν τα τέσσερα ζεύγη των προημιτελικών και θα συμμετέχουν στο Final Eight του θεσμού.

Φιλική αναμέτρηση αύριο ανάμεσα σε Βίκο και IBC 

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία των γιαννιώτικων ομάδων ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στις 21 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό, IBC και Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων θα δώσουν  φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα γίνει αύριο, Τρίτη,στις 5.45 μ.μ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Το IBC σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κέρδισε την ΚΑΕ Παραμυθιάς στο Νέο Κλειστό το Σάββατο.

Στο ιατρικό τιμ του Βίκου Ιωαννίνων παραμένουν Ριστάνης και Σκόρδος

Στο ιατρικό τιμ του Βίκου Ιωαννίνων παραμένουν για μία ακόμα χρονιά ο γιατρός  Σταύρος Ριστάνης και ο φυσικοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος. 

«Η ομάδα μας συνεχίζει να συνεργάζεται με τους κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους οι οποίοι πέραν των άλλων διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.