Με Λεβαδειακό εντός η Κ19, πρεμιέρα με Άρη για την Κ17 στη Θεσσαλονίκη

on .

19 pas

• Μετά το σπουδαίο διπλό στο Γαλάτσι Αττικής με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική (μιας και οι δυο πρώτες θα γίνουν εμβόλιμα), η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει σήμερα στις 12 μ. το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Με ανεβασμένο το ηθικό, η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη στοχεύει στο 2/2 στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Κ19 του Λεβαδειακού προέρχεται από την ήττα με 0-4 από τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα γίνει στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» και θα τον διευθύνει ο ο Δημήτρης Χουλιαράς από την ΕΠΣ Πρέβεζας με βοηθούς τους Γρηγόρη Κέφη (Πρέβεζας) και Θωμά Γκέλη (Ηπείρου).

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με Άρη

Με ένα διαφορετικό μοντέλο θα γίνει το φετινό πρωτάθλημα K17 της Super League. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της επιτροπής αναπτυξιακών διοργανώσεων θα γίνει ένα πρωτάθλημα με 4 ομίλους και στη συνέχεια οι 4 πρώτοι θα παίζουν σε Final-4 για ανάδειξη νικητή. Κατόπιν θα γίνει ένα πρωτάθλημα σε δύο ομίλους και στο τέλος ένα νέο final-4 στο οποίο θα προκρίνεται αυτοδικαίως ο νικητής της Α’ φάσης και τουλάχιστον 2 ομάδες του Νοτίου Ομίλου.  Στον όμιλό του, ο ΠΑΣ θα έχει τους ΠΑΟΚ, Άρη και Παναιτωλικό.

Στη Β’ φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους και το νέο πρωτάθλημα θα έχει 3 γύρους. Η ομάδα του Γιάννη Λώλη κάνει μία νέα αρχή με παιδιά που συγκεντρώθηκαν από διάφορες ακαδημίες των Ιωαννίνων και όχι μόνο. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Καραμπουρνιώτης». Διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Λαμπρίδης (Πέλλας) και βοηθοί του οι Χρήστος Βλαδίκας (Πέλλας) και Στέργιος Μπόλης (Γρεβενών).