Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Λεβαδειακού

on .

PAS PROPONHSH 17 8 22

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε χωρίς τους τραυματίες Πριόρ και Λώλη η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας ενόψει της σαββατιάτικης (10/09, 19:15) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο «Ζωσιμάδες», παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο της νίκης.

Η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν βελτιωμένη κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία, ωστόσο οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 2-0 από την «Ένωση». Πλέον ο ΠΑΣ με μόλις 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τους Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας είναι σημαντική παρότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, Κάτι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ο Θανάσης Στάικος και οι συνεργάτες του.

 Εκτός Λώλης και Πριόρ

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης είχε αρχικά βιντεοανάλυση στα αποδυτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο. Όσοι αγωνίστηκαν ένα ημίχρονο και περισσότερο την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο Γάλλος τερματοφύλακας Ζερόμ Πριόρ και ο Αλέξανδρος Λώλης. Ο Πριόρ υπέστη κάκωση συνδέσμου στην άρθρωση του αγκώνα και θα μείνει σίγουρα εκτός προπονήσεων μέχρι την Πέμπτη. Επομένως η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι αμφίβολη έως απίθανη. Αντίθετα, ο Λώλης μπορεί να μην προπονήθηκε χτες λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ωστόσο σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του ΠΑΣ συνεχίζει να συμμετέχει ο Αγρινιώτης αμυντικός Μάκης Μπακαδήμας, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτησή του παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες. 

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στις 09:00 στο ΠΕΑΚΙ και ο Θανάσης Στάικος θα αρχίσει την τακτική ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Διάψευση στα σενάρια περί Μπίλμπια

Το φως της δημοσιότητας είδε χτες το όνομα του Βόσνιου επιθετικού Νεμάνια Μπίλμπια για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο υπήρξε άμεση διάψευση του ενδιαφέροντος εκ μέρους της γιαννιώτικης ΠΑΕ.

Ο 31χρονος Βόσνιου επιθετικός Νεμάνια Μπίλμπια στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας του σε 32 παιχνίδια σημείωσε 33 γκολ, ενώ φέτος σε 3 συμμετοχές έχει πετύχει 2 γκολ. Ο Μπίλμπια έχει ύψος 1,81 μέτρα,  είναι αριστεροπόδαρος και φέρεται να επιθυμεί να δοκιμάσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός της χώρας του.

Ωστόσο, μετά την δημοσίευση του ονόματος του Μπίλμπια η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για παιχνίδια μάνατζερ.

Οι άνθρωποι της ομάδας σημειώνουν ότι έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στις δύο περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ και αναμένεται η απάντηση τους εντός της εβδομάδας προκειμένου ένας εκ των δύο να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει το κενό του Πέδρο Κόντε.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χτες τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Οι τιμές είναι ίδιες συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, δηλαδή στα 20 ευρώ στις θύρες 3,4,6 της μεγάλης κερκίδας και στα 15 ευρώ στη θύρα 9 της παλιάς σκεπαστής. Τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά έως 16 ετών έχουν τιμή 10 ευρώ σε όλες τις θύρες. 

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι από σήμερα Τετάρτη έως την Παρασκευή από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» θα ανοίξουν στις 15:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.