Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός και μένει στην Super League

on .

EPO SHMA

• Ξεκαθαρίζει το τοπίο ως το ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα Super League 1, μιας και ο Παναιτωλικός απαλλάχθηκε χθες από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση στοιχηματισμού του Χρήστου Κουτσοσπύρου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, εξασφαλίζοντας και τυπικά την παραμονή του στην Super League 1. 

Μια παραμονή, που για την ομάδα του Αγρινίου και τον μεγαλομέτοχό της Φώτη Κωστούλα, αποδεικνύεται «πύρρειος» μιας και ο Παναιτωλικός τιμωρήθηκε με το… εξοντωτικό πρόστιμο των 300.000 ευρώ, γεγονός που μοιραία θα φέρει οικονομικές αναταράξεις στον αγρινιώτικο σύλλογο. Ο Παναιτωλικός βέβαια θα ασκήσει έφεση ως προς το ύψος του προστίμου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την επικύρωση της βαθμολογίας. 

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς και για τον Κουτσοσπύρο μιας και στον πρώην αξιωματούχο του Παναιτωλικού, επιβλήθηκε ποινή 10 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, 10 χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 40.000 ευρώ πρόστιμο!

Τα επόμενα βήματα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας των play out -η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου- και ο ορισμός του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Λαμία και την Βέροια, έτσι ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί το παζλ του νέου πρωταθλήματος. 

 Άλλη μια διάκριση ο Περέα

Το γκολ που πέτυχε ο Περέα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «εκκωφαντικό» 0-5, είναι ένα από τα υποψήφια για το «Καλύτερο γκολ Α’ Γύρου», όπως ανακοίνωσε η Super League. Εκτός από τον Περέα υποψήφια γκολ είναι και του Άοσμαν, Αραούχο, Άμραμπατ και Παλάσιος.