Ο ΠΑΣ «κρατά» το αήττητο και την καλή εμφάνιση

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ολοκλήρωση των 4 πρώτων αγωνιστικών έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Οι Γιαννιώτες πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ ωστόσο έμειναν στο 1-1 με τους Κρητικούς στο «Ζωσιμάδες» και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 4 αγωνιστικές παραμένει αήττητος έχοντας απολογισμό δύο νικών με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και δύο ισοπαλιών με Ιωνικό και ΟΦΗ.
Οι Γιαννιώτες έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, από την εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα, ενώ στον αντίποδα έχουν πετύχει τρία τέρματα με τους Κόντε, Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου.
Κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ ήταν αρκετά δημιουργικός, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δύο βαθμούς που αν είχε, θα τον έφερναν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.
Χτες Τρίτη όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν αποκατάσταση σε δύο γκρουπ και στη συνέχεια ο Ηρακλής Μεταξάς μέσω βίντεο τους έκανε την ανάλυση του αγώνα με τους Κρητικούς, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα της Δευτέρας.
Ακολούθησε ένα εσωτερικό δίτερμα σε χαλαρούς ρυθμούς. Σήμερα Τετάρτη ο Μεταξάς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και αύριο το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Super League.
Σχετικά με τους τραυματίες, αύριο θα φανεί αν θα προλάβει τον αγώνα στο Περιστέρι ο Γκαρντάφσκι που ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ σήμερα θα εκτιμηθεί και η κατάσταση του Μιλιντσεάνου που ένιωσε ενοχλήσεις κόντρα στον ΟΦΗ και αντικαταστάθηκε στο τέλος από την Τριάδη.
Να σημειωθεί ότι μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου υπάρχει διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ και ως εκ τούτου θα λείψουν και πάλι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που θα κληθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στο «Ζωσιμάδες» τον Ολυμπιακό, με πιθανότερη ημερομηνία το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.