Προκρίθηκε στη β’ φάση το Σταυράκι, 0-2 την Προοδευτική Περάματος

on .

perama

• Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου προκρίθηκε επάξια το Σταυράκι, καθώς επικράτησε με σκορ 0-2 της Προοδευτικής Περάματος στο γήπεδο «Γεώργιος Πρίσκας».
Μόλις, στο 1’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ναθαναήλ, ενώ στο 5’ ο Παπαδιώτης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα σε σουτ του Κλεισούρα. Στο 10’ το Σταυράκι άνοιξε το σκορ, όταν από λάθος γύρισμα της μπάλας από αμυντικό στον τερματοφύλακα, ο Ντόντης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 15’ ο Παργινός με κεφαλιά αφύλακτος εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Προοδευτική στο 21’ έχασε τη δυνατότητα να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Γιωτάκης ανατράπηκε από τον Λάμπρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο το εκτέλεσε ο Γιωτάκης αλλά ο Λάμπρης απέκρουσε τη μπάλα. Το 0-2 για το Σταυράκι ήρθε στο 29’, όταν ο Ναθαναήλ σέντραρε , ο Μαργιόλας με το στήθος έστρωσε στον Κλεισούρα και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 50’ λόγω της αποβολής του Ζήκου. Στο 73’ ο Στάθης για το Πέραμα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παλάσκας έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ, ενώ στο 75’ το Σταυράκι έχασε καλή στιγμή να πετύχει κι άλλο γκολ, όταν ο Μαργιόλας από τη μπαλιά του Βούλγαρη κατέβασε τη μπάλα με το στήθος αλλά την έστειλε άουτ.
Ενώ εκκρεμεί η τύχη του αγώνα της Μουσιωτίτσας με τα Μάρμαρα, στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί οι εξής: Σταυράκι, Νησί, Αμφιθέα, Α.Ε. Γιάννενα, Κεφαλόβρυσο, Κληματιά, Αετορράχη, Μέτσοβο, Νεοκαισάρεια, Λογγάδες, Κοσμηρά, Κουτσελιό, Ασβεστοχώρι, Περίβλεπτος, Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά, Ανατολή, Χουλιαράδες, Ρωμανό, Αμπελόκηποι,Αγρ. Καστρίτσας, Θύελλα Κατσικάς, Κράψη και χωρίς αγώνα οι Τίγρεις, Πεντέλη, Νεοχωρόπουλο και Βουνοπλαγιά.
Διαιτησία: Μπούμπας(Κόλλιας- Γκέλης)
Προοδευτική Περάματος(Χρήστος Αγγέλης): Παπαδιώτης, Σίμος,Μοναστηριώτης, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Κοίνης (46’ Στάθης), Ζαλαβράς (46’ Ρούσης), Καρτάλης, Γιωτάκης, Λέζος(71’ Παλάσκας).
Α.Ο. Σταυρακίου(Κωνσταντίνος Ναθαναήλ): Λάμπρης, Παργινός, Καπατσέλης, Ζήκος, Βούλγαρης, Τσακανίκας (62’ Αθανασίου), Λαλάι, Κλεισούρας (56’ Μυριούνης ), Ντόντης (62’ Πράσσος), Ναθαναήλ (71’ Κολιός), Μαργιόλας.