Γ. Χριστοβασίλης και Ηρ. Μεταξάς θα ετοιμάσουν το πλάνο για τον «νέο» ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά θα θέσουν τις επόμενες ημέρες επί τάπητος ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα και ο νέος τεχνικός Ηρακλής Μεταξάς, οι οποίοι αναμένονται να συναντηθούν και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ομάδα.

Κι αυτά μόνο λίγα δεν είναι καθώς υπάρχουν τα συμβόλαια των παικτών που τελειώνουν στις 30 Ιουνίου, οι μεταγραφικές προσθήκες, αλλά και το κομμάτι της προετοιμασίας.
Πριν αποχωρήσει από τον ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης συνέταξε έκθεση προς τον Γιώργο Χριστοβασίλη με αξιολόγηση του ρόστερ αναλυτικά και το ποιοι παίκτες πρέπει να παραμείνουν και ποιοι να αποχωρήσουν. Αυτή η έκθεση θα συζητηθεί με μεταξύ Χριστοβασίλη και Μεταξά, αφού είναι προφανές ότι ο Γιαννίκης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους ποδοσφαιριστές αγωνιστικά. Έτσι αναμένεται να ξεκαθαρίσει το έμψυχο υλικό που θα μείνει στην ομάδα και θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου.
Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν και τα μεταγραφικά θέματα και η ενίσχυση της ομάδας αφού, κακά τα ψέματα, ο ΠΑΣ θα χρειαστεί αρκετούς παίκτες σε αρκετές θέσεις, έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί το περσινό φαινόμενο, δηλαδή 14-15 παίκτες να βγάζουν ουσιαστικά όλη τη χρονιά.
Τέλος, το ενδεχόμενο να γίνει μετά από αρκετά χρόνια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό και αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί πριν πραγματοποιήσει η ομάδα την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά.

Στο προσκήνιο εκ νέου ο Ιατρούδης
Για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του 22χρονου επιθετικού της ΑΕΚ Γιάννη Ιατρούδη, με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι κοντά στο να δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ιατρούδης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β΄ Ολλανδίας με τη Φόλενταμ έχοντας 20 συμμετοχές πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ με τον παίκτη να κάνει «γκελ» από ότι φαίνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη.

Στην Εθνική Παίδων οι Λώλης και Αθανασίου
Στις προπονήσεις της Εθνική Παίδων που θα γίνουν 11 και 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αναστάσιο Θέο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Λώλης και Βασίλης Αθανασίου.