Μετάλλια και διακρίσεις για τον ΑΓΣ Ιωαννίνων

on .

agsi

• Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών- Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23.

Το τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ έδωσε δυναμικό «παρών» και στα δυο πρωταθλήματα, καταγράφοντας σημαντικές διακρίσεις, ενώ αθλητές του ανέβηκαν και στο βάθρο.
Χάλκινο για Κολιό- ομάδα σκυταλοδρομίας
Με τον πιο ιδανικό τρόπο έκλεισε η πρώτη μέρα του πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών, καθώς ο Νέστορας Κολιός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 3000 μ με φυσικά εμπόδια. Ιστορική στιγμή για τον σύλλογο σημειώθηκε την Κυριακή, μιας και η ομάδα σκυταλοδρομίας για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών. Οι Ράπτη Αναστασία, Νταβώνη Ελευθερία, Αλεξίου Έλλη και Εύα Τραϊκαπη έγραψαν ιστορία καθώς με την απίστευτη επίδοση 3"57"56 κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Τέσσερα μετάλλια στο Κ23
Διακρίσεις σημείωσε ο ΑΓΣΙ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23. Ο Νέστορας Κολιός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3000μ με φυσικά εμπόδια, η Σωτηρία Ράπτη το αργυρό μετάλλιο στο Τριπλούν, χάλκινο στο μήκος και όριο για το Πανευρωπαϊκό Κ20 και η Ράπτη Αναστασία το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ και συμμετοχή στην εθνική ομάδα Κ20. Επίσης στην κατηγορία Κ23 την 5η θέση κατέλαβε η Νίκη Κοντοδήμα στο άλμα επί κοντώ και ο Ορφέας Ιωάννου την 7η θέση στα 1500 μ.. Σήμερα, στο ίδιο Στάδιο διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ-23 Α/Γ και Κ-18 Α/Γ.