Αργεντινός το φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

xhtos zhreia

• Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ηπείρου.
Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό από τον Αργύρη Γιαννίκη για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη γιαννιώτικη ομάδα και έτσι είχε ξεκινήσει νωρίς τις διερευνητικές επαφές με υποψήφιους προπονητές πριν το φινάλε των play out της Super League. Σύμφωνα με χτεσινές πληροφορίες στη λίστα του Χριστοβασίλη υπάρχουν πέντε ονόματα προπονητών, εκ των οποίων οι τρεις είναι από την Ευρώπη και οι δύο από τη Λατινική Αμερική.
Ο 66χρονος παράγοντας έχει μιλήσει και με τους πέντε, ωστόσο φαίνεται ότι προκρίνονται τρεις περιπτώσεις και ιδίως μία συγκεκριμένη που αφορά τεχνικό από την Αργεντινή. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των προσεχών ημερών και δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή ή το αργότερο αρχές της επόμενης εβδομάδας να πέσουν και οι υπογραφές και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μένει ο Ντουρουντός,  ερωτηματικό ο Μπαδήμας
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συμφωνία με τον νέο προπονητή θα επηρεάσει και τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη, αβέβαιο είναι το μέλλον του Νίκου Μπαδήμα που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Τρικαλινού τεχνικού. Από πλευράς Χριστοβασίλη υπάρχει επιθυμία να συνεχίσει ο Μπαδήμας στην ομάδα, όμως το σε ποιο πόστο θα είναι αυτό θα εξαρτηθεί από το πρόσωπο του νέου προπονητή. Ενδεχομένως ο Μπαδήμας να συνεχίσει ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής. Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι ο Μπαδήμας έκατσε πρόσφατα στον πάγκο της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω τιμωρίας του Χρήστου Αγγέλη, στον πρόσφατο θρίαμβο με 5-1 επί του Παναιτωλικού, κάτι που δείχνει τάσεις παραμονής παρά φυγής…
Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιάννη Ντουρουντού στο τεχνικό επιτελείο και συγκεκριμένα στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο 43χρονος γυμναστής έχει κερδίσει πολλές συμπάθειες στα Γιάννινα τόσο για την δουλειά του όσο και για τον χαρακτήρα του και θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τρίτη σεζόν καθώς έχει συμφωνήσει ήδη με τον Γιώργο Χριστοβασίλη ανεξαρτήτως προπονητή. Τέλος, παρελθόν αποτελεί ήδη από την ομάδα ο προπονητής τερματοφυλάκων Σπύρος Χριστόπουλος και στον ΠΑΣ αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Το οργανόγραμμα της νέας χρονιάς
Σε πιο επαγγελματικά επίπεδα στο οργανωτικό κομμάτι θα προσπαθήσει να κινηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και οι συναντήσεις προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που παρατηρήθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Νιαρχάκου που επέστρεψε στον Άρη ο Αργύρης Γιαννίκης ζήτησε να μην υπάρξει αντικαταστάτης του και να είναι αυτός το απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων της γιαννιώτικης ομάδας. Τελικά, χρέη τιμ μάνατζερ εκτελούσε ο Μπάμπης Καρβέλης, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου. Στο συγκεκριμένο θέμα ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών και υπάρχουν δύο επικρατέστερα σενάρια. Αν ο Καρβέλης παραμείνει στο πόστο του τιμ μάνατζερ, τότε ενδεχομένως να επιστρέψει στο γραφείο Τύπου ο Κώστας Πεδιαδιτάκης. Υπάρχει όμως και το σενάριο να αποκτηθεί γενικός αρχηγός με εμπειρία και παραστάσεις από τα ελληνικά γήπεδο και προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη θέση.
Πάντως τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στην Αθήνα στελέχη της ομάδας και είχαν συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα και με τον γιο του, Παναγιώτη Χριστοβασίλη για όλα αυτά τα ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες προσώπων στο δυναμικό της ομάδας της Ηπείρου.

Κοντά στον Παναγιώτη Τριάδη
Μετά τον Αλέξη Τριάδη που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πλέον και ο αδερφός του Παναγιώτης Τριάδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Τα αδέρφια Τριάδη έχουν καταγωγή από τα Γιάννινα και συγκεκριμένα από το Γρεβενίτι Ζαγορίου. Πατέρας τους είναι ο Βασίλης Τριάδης που μετανάστευσε το 1980 στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει σε κορυφαίες θέσεις γερμανικών εταιρειών και τελικά εδώ και 17 χρόνια να γίνει ο CEO του πολυεθνικού κολοσσού της P&I με αξία που ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Τριάδης, με προτροπή της συζύγου του, έχει επιστρέψει στα Γιάννινα και έχει επενδύσει στην πατρίδα του δημιουργώντας ένα κέντρο καινοτομίας με αποφοίτους πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Άρτας.
Ο Παναγιώτης Τριάδης είναι 29 χρονών και έχει ύψος 1,78. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κυρίως στην αριστερή πλευρά. Ο Τριάδης γεννήθηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ναουρόντ. Μετά τις ακαδημίες της Φρανκφούρτης ακολούθησαν αρκετές ακαδημίες γερμανικών ομάδων και το 2012 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης από την Βέχεν Βίζμπαντεν. Στη Ξάνθη αγωνίστηκε για 6 σεζόν και κατέγραψε 96 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2018 ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο Τριάδης έκατσε ένα εξάμηνο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και σε 15 συμμετοχές πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ινδική Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, στην οποία πήρε μεταγραφή τον Γενάρη του 2019. Από τον Γενάρη του 2020 είναι ελεύθερος, ενώ να σημειωθεί ότι ο Τριάδης έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Γερμανίας, αλλά και την Εθνική Νέων της Ελλάδας.