Κυρίαρχη η Κ19 του ΠΑΣ, 5-1 τον Παναιτωλικό

on .

K19

• Με τον πιο ιδανικό τρόπο επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από 6,5 μήνες η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με το ευρύ 5-1 στο Εpirus Football Arena για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΣ που είχε στον πάγκο τον Νίκο Μπαδήμα λόγω τιμωρίας του προπονητή Χρήστου Αγγέλη υπήρξε κυρίαρχος και επιβλητικός στο ματς. Στο 5’ ο Καρβέλης απέκρουσε το σουτ του Γροσδάνη σε κόρνερ και με την εκτέλεσή του από τον Λώλη, ο Μίνα με κεφαλιά στο 6’ έκανε το 1-0.
Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού στερήθηκε το γκολ στον Λώλη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 11’ και στο 17’ από πάσα του Φερεντίνου, ο Μίνα σε τετ α τετ πλάσαρε τον Καρβέλη για το 2-0. Στο 28’ ο Λώλης έκανε το σουτ και ο Καρβέλης έδιωξε τη μπάλα, ενώ στο 32’ ο Τρομπούκης σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βρακά.
Το 3-0 έγινε στο 33’ με σουτ του Λώλη, ενώ στο 44’ ο Φερεντίνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 4-0.
Ο ΠΑΣ έφτασε στο 5-0 στο 53’ με πλασέ του Φερεντίνου σε κενή εστία από ασίστ του Λώλη. Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 5-1 στο επόμενο λεπτό με σουτ του Νικολάου στο 54’ και είχε δοκάρι με τον Δημητρίου στο 87’.
Διαιτησία: Μαγγιώρος (Σίσκας-Πάνος) Ηπείρου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Βρακάς, Πήλιος Αλ (65’ Γκρέστας), Ρίζος, Τσιούτσιος, Ντόντης, Τσέλιος, Φερεντίνος, Κύρκος (73’ Γερονικολός), Μίνα (73’ Ψωμαράς), Γροσδάνης (58’ Λώλης Ν.), Λώλης Αλ (57’ Δημητρέλος).
Παναιτωλικός (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Καρβέλης, Θεοδώρου, Σορόβος, Παπανικόπουλος, Σαράκης (75’ Ταράσης), Κρανιώτης (65’ Ζουρνατζάκης), Βασίλας (46’ Νικολάου) Νταβάνος, Λαζαρίδης (46’ Τσιγαρίδης), Τρομπούκης (53’ Δημητρίου), Τσακνής.