Στο κόλπο της παραμονής,ΠΑΣ Θύελλα 2015-Θύελλα Κατσικάς 1-2

on .

katsika

• Αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στη Γ΄Εθνική είναι η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με σκορ 1-2 του ΠΑΣ Θύελλα 2015 στο Μοναστηράκι για την 10η αγωνιστική και πλέον με 11 βαθμούς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ισοβαθμούν στην 7η θέση Παναγρινιακός με ματς λιγότερο και Αναγέννηση Άρτας).
Στο 13’ η Κατσικά απείλησε με το σουτ του Τσουμάνη που πέρασε μόλις άουτ και στο 18’ ο Ψαρράς από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Ρίζος αφύλακτος εντός περιοχής έκανε το 0-1.
Στο 20’ ο Καραγκούνης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Ψαρρά και στο 32’ είπε όχι σε σουτ του Παπαρούνα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την κεφαλιά του Ε. Κοκκώνη που έφυγε άουτ στο 34’. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα στο 37’ έκανε το 0-2, όταν ο Ψαρράς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 39’ με σουτ του Βασίλα, ενώ στο 41’ ο Καραγκούνης έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Παπαρούνα και στο 43’ ο Πατσιούρας σε σουτ του Τσιούνη.
Παρά την αφόρητη ζέστη έγινε καλό ματς και στην επανάληψη. Στο 51’ ο Γούλας δεν μπορεσε να σκοράρει από κοντά και στο 54’ ο Καραγκούνης αρνήθηκε το γκολ στην εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55’ με σουτ του Τσιούνη που έδιωξε ο Πατσιούρας και μείωσαν σε 1-2 στο 77’ με πλασέ του Τσιούνη. Η Θύελλα Κατσικάς είχε και ευκαιρία με τον Παπαρούνα στο 84’ και κράτησε ως το τέλος το πολύτιμο προβάδισμα.
Διαιτησία: Γιούργας (Σατκλίεφ-Μίχος) Κέρκυρας
ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Ζέλος, Βασίλας (63’ Μανωλίτσης), Κοκκώνης Ε, Μπουρδούβαλης (63’ Κουτρουλός), Τζαμαλής (85’ Κοκκώνης Κ), Τσιούνης, Κτενάς (73’ Κατσιγιάννης), Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης, Κοκκώνης Σ.
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Ψαρράς (63’ λ.τρ. Πάκος- 75’ λ.τρ Κολιούσης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Πάνος, Φαρμάκης, Γούλας (85’ Μαρούλης), Τσουμάνης (85’ Πολυχρόνης), Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος (85’ Μιχαηλίδης).

Ανταπόκριση στο Μοναστηράκι: Χρήστος Καλύβας