Διπλό για να ελπίζει θέλει η Θύελλα Κατσικάς

on .

katsika

• Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική δίνει αύριο η Θύελλα Κατσικάς που αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μοναστηρακίου Αιτωλοακαρνανίας.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα βρίσκεται στην 10η θέση με 8 βαθμούς και χρειάζεται το τρίποντο της νίκης για να μπει πιο γερά στο κόλπο της παραμονής, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται 4 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέναντί της, η Θύελλα Μοναστηρακίου είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Να σημειωθεί πώς η Θύελλα Κατσικάς προέρχεται από δυο νίκες στα παιχνίδια με Μεσολόγγι και Αμβρακικό Λουτρού και από την ισοπαλία στο πρόσφατο εντός έδρας ματς με την Λευκίμμη.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γιούργας του Συνδέσμου Κέρκυρας με βοηθούς τους Σπ. Γαρδικιώτη από τη Θράκη και τον Ι. Μίχο από την Κέρκυρα.
Τα υπόλοιπα ματς: 3.15 μ.μ. Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - ΟΦ Αγίου Ματθαίου, 4 μ.μ. Λευκίμμη - Τηλυκράτης Λευκάδας, 4 μ.μ. Μεσολόγγι - Κέρκυρα, 5 μ.μ. Αμβρακικός Λουτρού - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, Αχέρων Καναλακίου - Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα - Παναγρινιακός.