Στο Βόλο παίζεται η πρωτιά στα play out

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 1-2 αφήνουν πίσω τους στον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφουν το βλέμμα τους στη Σαββατιάτικη (17/04) αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League, αγώνας που θα κρίνει την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι Γιαννιώτες.
Η ήττα από τη Λαμία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη διαδικασία των play out και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με ανατροπή του σκορ. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και τη Δευτέρα στο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο σκορ, όμως δέχτηκε την ανατροπή από τους ΟΦΗ και Λαμία και ηττήθηκε με 2-1.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Γιαννίκης χαρακτήρισε κρύα τα γκολ που δέχτηκαν οι Γιαννιώτες, σημειώνοντας ότι: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, την οποία περιμέναμε να είναι προσεκτική και πάρα πολύ δυναμική. Παρόλα αυτά δείξαμε διάθεση, προηγηθήκαμε στο σκορ και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο «κρύα» γκολ και έτσι χάσαμε».
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση και νεαρών παικτών όταν η ομάδα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή δηλώνοντας ότι: «Θα έρθει η ώρα που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και να τους δει η διοίκηση».
Τέλος, ερωτηθείς για τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου σημείωσε ότι: «H αναγνώριση προς το πρόσωπο μου είναι αναγνώριση όλης της δουλειάς που γίνεται εδώ. Είναι πολλά άτομα πίσω παίκτες και επιτελείο».

«Το αξίζει η πόλη,
η ομάδα, η Ήπειρος»
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους Γιαννιώτες φιλάθλους εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαρκή συμπαράσταση τους στην ομάδα, ενώ έδωσε υπόσχεση ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play out, δηλαδή συνολικά της έβδομης στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγωνία για τον Πίρσμαν
Άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Σταύρος Πήλιος.
Ο Πίρσμαν ένιωσε κάποιους μυϊκούς σπασμούς και ένα μικρό τράβηγμα στο πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού. Έκανε το σχετικό νεύμα στον πάγκο και έτσι όταν έπεσε στο έδαφος προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο να μην υπάρξει ρίσκο με τη συμμετοχή του στο υπόλοιπο του αγώνα καθώς πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.
Χτες ο Πίρσμαν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η διάγνωση. Στη χειρότερη περίπτωση πάντως ο Πίρσμαν θα έχει υποστεί τράβηγμα και μάλλον έχει αποφύγει τη θλάση, κάτι όμως που θα αποσαφηνιστεί πλήρως. Αν η διάγνωση είναι τράβηγμα τότε ο Πίρσμαν θα χάσει τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία ότι θα χάσει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Βόλο
Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση στα play out και για αυτό στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και ξεκίνησε άμεσα η προετοιμασία.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την αρχική προθέρμανση εξασκήθηκαν σε ασκήσεις με τη μπάλα και τακτικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.