Χωρίς Ντομίνγκεθ, Κρίζμαν και Παντελάκη θα παραταχθεί ο ΠΑΣ με Ολυμπιακό

on .

KRIZMAN PAS
• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε την Τρίτη ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκινώντας την προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Η χθεσινή προπόνηση -έγινε στο ΠΕΑΚΙ στις 3 μ.μ.- περιλάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνιστήκαν την Δευτέρα, ενώ οι υπόλοιποι μετά την αρχική προθέρμανση έκαναν ασκήσεις και τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Απόντες ήταν οι Κάστρο και Ντομίνγκεθ. Ο μεν πρώτος διανύει ήδη την τέταρτη εβδομάδα απουσίας μετά την θλάση που έπαθε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα στις 21 Δεκεμβρίου και παρόλο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εδώ και μερικές μέρες δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο δε Ντομίνγκεθ υπέστη τράβηγμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη και θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα.  
 Με απουσίες στο «Καραϊσκάκης»
Για ακόμη μια αγωνιστική ο Αργύρης Γιαννίκης θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές απουσίες βασικών παικτών μιας και οι τραυματισμοί από την μια, αλλά και οι τιμωρίες λόγω καρτών από την άλλη, κάνουν δύσκολη την δουλειά του στον καταρτισμό μιας ανταγωνιστικής ενδεκάδας, σε συνδυασμό και με το «φτωχό» ρόστερ σε έμψυχο δυναμικό. Εκτός από τους Κάστρο και Ντομίνγκεθ, ο Γιαννίκης θα στερηθεί και την παρουσία των Κρίζμαν και Παντελάκη οι οποίοι στον αγώνα με τον Άρη πήραν από μια κίτρινη κάρτα και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι 4 κίτρινες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη και ο Βέλγος Πίρσμαν και θα απουσιάσει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, επιστρέφει και είναι διαθέσιμος ο Γιάννης Κάργας που εξέτισε την ποινή για κίτρινες κάρτες τη Δευτέρα.