Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτριες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

pas basket

• H πόρτα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων άνοιξε και πάλι για να υποδεχτεί τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έχει δικαίωμα προπονήσεων σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που έδωσε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν προπονήσεις στις υψηλότερες κατηγορίες κάποιων αθλημάτων μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Α1 μπάσκετ Γυναικών.
Οι αθλήτριες και τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και την τρίτη το απόγευμα έκαναν ποδαρικό στο παρκέ του Νέου Κλειστού.
Παρούσες ήταν όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες και η ελληονοαυστραλη Βανέσα Πανούση, ενώ οι δύο ξένες της ομάδας Κούπερ και Μπάτλερ θα επιστρέψουν στα Γιάννινα στις 10 του μήνα.
Οι παίκτριες, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη της ομάδας ακολουθούν όλα τα τελευταία πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ως μία νέα μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.