Επιστροφή από το Πανευρωπαϊκό με εμπειρίες αλλά χωρίς μετάλλιο…

on .

KOPHLASIA PANEYROPAIKO

• Δεν κατάφεραν να φτάσουν και να αγωνιστούν στον τελικό, που ήταν και ο μεγάλος τους στόχος, τα τέσσερα Γιαννιωτόπουλα τα οποία έλαβαν μέρος στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας.
Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει ο Ναυτικός Όμιλος σε σχετική του ανακοίνωση, οι Ιάσονας Εξάρχου, Παύλος Φαϊτάς, Σπύρος Γεωργίου και Ανδρέας Καρέτσος αποκόμισαν πολύτιμη εμπειρία λαμβάνοντας για πρώτη φορά μέρος σε μία τόσο μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση, η οποία θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια της αθλητικής τους διαδρομής, ειδικά ως μέλη της ελληνικής Εθνικής Ομάδας.
Η Τετράκωπος άνευ των Εφήβων με τους τέσσερις αθλητές του Ν.Ο.Ι. αγωνίστηκε στον προκριματικό και ακολούθως έκανε μία ακόμη προσπάθεια στον επαναληπτικό αγώνα όπου πήρε την τέταρτη θέση. Η τελευταία της κούρσα ήταν και η καλύτερη και έγινε στον μικρό τελικό του αγωνίσματος, στον οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση τερματίζοντας σε 6.27.29. Πρόκειται για χρόνο που, αν η ελληνική βάρκα τον έκανε στον μεγάλο τελικό, θα έπαιρνε την 4η θέση. Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. συγχαίρουν και δημόσια τους νεαρούς αθλητές για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τους εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων ήταν τρία μετάλλια, εκ των οποίων το ένα ασημένιο και τα δυο χάλκινα και συνολικά τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς.