Βελτιωμένη η Θύελλα, 2-1 τον ΠΑΣ Πρέβεζας

on .

KATSIKA

• Αισθητά βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Θύελλα Κατσικάς στο χθεσινό φιλικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζας.
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα μετά την αγχωτική πρόκριση επί του Κουτσελιού(3-2) στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, αντιμετώπισε έναν από τους αντιπάλους της στο προσεχές πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έφτασε στη νίκη με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τσιαφίτσας και Μιχαηλίδης.
Διαιτησία: Σιώμος/Γκίζας(Μπλέτσας-Παπαϊωάννου) Ηπείρου
Θύελλα Κατσικάς (Κοντοδήμας): Βελτσίστας, Νάνος, Ασωνίτης, Μιχαηλίδης, Λισγάρας, Μούτσιος, Φαρμάκης, Τσουμάνης, Γιωτάκης, Νάκος, Τσιαφίτσας.
Αγωνίστηκαν και οι: Βελτσίστας Δ, Τζουρμανάς, Πολυχρόνης, Τάτσης, Κωνσταντινίδης, Καζαντσίδης, Πιλιαφάς, Γκορτζής, Γούλας, Χούσος.
ΠΑΣ Πρέβεζα: Καραπιπέρης, Βασιλείου, Ορφανός, Κώστας, Χουάν Μαρτίν, Λεόπουλος, Κολεντίν, Φερεντίνος, Μπεκιάρης, Σακκάς, Κωσταμένας.
Έπαιξαν και οι: Κιόσγια, Σίλβα, Λίτος, Ντοματάς, Κονάκης, Στρεμπάρι, Μαγκανάκης, Τάτσης.
Πάει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος
Τα πάνω-κάτω έφερε στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου η συμμετοχή της Κέρκυρας στη Γ΄ Εθνική.
Μετά τον υποβιβασμό τους από την S.L 2 αλλά και την αποχώρηση από τη Football League, οι Φαίακες θα πάρουν μέρος στη Γ' Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια θα μπουν στον 5ο όμιλο, κάτι που οδηγεί την ΕΠΟ στο να διενεργήσει κλήρωση στις 9 Οκτωβρίου στον όμιλο αυτό αλλά και στους ομίλους που θα μετέχουν ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς, αφού φυσικά επικυρωθεί από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ η συμμετοχή τους.
Με τα δεδομένα αυτά, οι ομάδες στον όμιλο της Θύελλας αυξάνονται σε 14 και η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου.