Νέα του ερασιτεχνικού

on .

epsip

Καταρτίστηκαν οι όμιλοι σε Α’ και Β’ κατηγορία

• Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗΠ πραγματοποίησε τον καταρτισμό των ομίλων τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Η Α΄Ερασιτεχνική φέτος θα απαρτίζεται από δυο ομίλους των 12 ομάδων, ενώ στη Β’ υπάρχουν δυο όμιλοι των 14.
Η Επιτροπή προσπάθησε με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια να χωρίσει τις ομάδες, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί οι όμιλοι των δυο κατηγοριών, ωστόσο τα παράπονα από ομάδες ήταν αδύνατο να εκλείψουν.
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής, καθώς και της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ θα διενεργηθεί την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 19:30.
Α’ Ερασιτεχνική:
Α’ Όμιλος: Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά, Αετός Νήσου, Αγία Μαρίνα, Α.Ο Σταυρακίου 2009, Ζωοδόχος, Νεοχωρόπουλο, Θύελλα Ελεούσας, Προοδευτική Περάματος, Πασσαρών Ροδοτοπίου, ΠΑΣ Κράψης, Πωγωνάτος και Πίνδος Κόνιτσας.
Β’ Όμιλος: Α.Ο Ανατολής, Α.Ε Μικρασιατών, Α.Ε Χουλιαράδων, ΠΑΣ Μέτσοβο, ΠΑΣ Πηγών Λούρου, Ολυμπιακός Βοτανικού, Κοσμηρά, Θρίαμβος Σερβιανών, Αγροτικός Καστρίτσας, Τιτάν Λογγάδων, Π.Α.Ο Ασβεστοχωρίου και Παντελεήμων Δροσοχωρίου.
Α΄ Όμιλος: Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, Α.Ε Γιάννενα, Α.Ε Κληματιάς,Α.Ο Αμπελόκηποι, Αστήρ Αμφιθέας, Βελισσάριο, Α.Ο Ζίτσας, Α.Ο Κόντσικας, Πανζαγορισιακός, Π.Α.Ο Πεντέλη, Αλμυρός Βουνοπλαγιάς, ΠΑΣ Κάστρου, ΠΑΣ Περιβλέπτου και Φλόγα Πετσαλίου.
Β’ Όμιλος: Δαφνούλα, Κραψήτες Καππαδόκες, Α.Ε Πλατανιάς, Α.Ε Πραμάντων, Α.Ε Ραφταναίων, Αετορράχη, Α.Ο Αμέρου Μηλέας, Σταυραετός Συρράκου, Αχέρων Ρωμανού, Χρυσοβίτσα, Αναγέννηση Ελληνικού, Κένταυρος Μουσιωτίτσας, Π.Α.Ο Ηλιόκαλης και Π.Α.Ο Κουτσελιού.

Στην Καστρίτσα ο Βασίλης Βαρτζιώτης
• Σημαντική προσθήκη για τον Αγροτικό Καστρίτσας που ενισχύει κι άλλο τον μεσοεπιθετικό του τομέα, αποκτώντας τον 25χρονο Βασίλη Βαρτζιώτη από τη Θύελλα Κατσικάς.
Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Θύελλας Κατσικάς στα 6 του.
Μέχρι τα 14 ήταν στις ακαδημίες και μετά έπαιξε για πρώτη φορά στην μεγάλη ομάδα.
Παράλληλα ήταν και στην ΕΠΣ Ηπείρου και λίγο μετά στην περιφερειακή ομάδα Ηπείρου.
Το 2016 πήγε στο Βελισάριο, κατακτώντας εκεί το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα.
Το 2017 γύρισε στην Θύελλα Κατσικάς όπου έπαιξε λίγους αγώνες του πρώτου γύρου, λόγω ενός τραυματισμού και σταμάτησε για 1.5 χρόνο, ώσπου επανήλθε και πάλι στα γήπεδα.
Τη σεζόν 2014-15 πέτυχε 24 γκολ με τη φανέλα της Θύελλας και την επόμενη 14 με τον Α.Ο.Β.
Η Διοίκηση του Αγροτικού του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Πηρε τον γκολκίπερ Βάσιο η Ζωοδόχος
• Την απόκτηση του τερματοφύλακα Στέφανου Βάσιου από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού ανακοίνωσε η Ζωοδόχος.
Ο έμπειρος "κίπερ" με θητεία σε αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, όπως η Προοδευτική Περάματος, η Κρύα, το Κάστρο, η Κόντσικα,η Κράψη και οι Αμπελοκήποι, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Στην Κράψη Ριστάνης και Γεωργιάδης
• Δυο ακόμη μεταγραφές για τον ΠΑΣ Κράψης την τρέχουσα περίοδο, καθώς απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Βαγγέλη Ριστάνη και τον Ιάκωβο Γεωργιάδη από την Ανατολή.
Ο Βαγγέλης Ριστάνης με μπόλικες παραστάσεις στα γήπεδα του ερασιτεχνικού και της Γ' Εθνικής, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πέρυσι ανήκε στο δυναμικό της Θύελλας Κατσικάς, ενώ συμμετείχε και με τον Θρίαμβο Σερβιανών στη Γ' Εθνική.
Ο Κοζανίτης Ιάκωβος Γεωργιάδης πέρυσι έπαιζε στην Ανατολή, ενώ παλιότερα στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Επιστροφή του Δρόσου στην Ανατολή
• Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον αμυντικό Πέτρο Δρόσο, καθώς θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής μετά από δυο χρόνια.
Σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε σε Θρίαμβο Σερβιανών στη Γ' Εθνική, στους Μικρασιάτες με τους οποίους είχε συμμετοχή σε τελικό και στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Γιώργου Θρασκιά ενόψει της νέας σεζόν στην Α' Ερασιτεχνική.
Ο Κώστας Αντωνιάδης στο Νεοχωρόπουλο
• Την απόκτηση του Κώστα Αντωνιάδη από την ομάδα του Βογάτσικου (ΕΠΣ Καστοριάς) ανακοίνωσε το Νεοχωρόπουλο.
Ο Αντωνιάδης στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίζονταν στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή, ενώ έχει παίξει και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με Α.Ο. Κάστωρ, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων και Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας

Στο Ροδοτόπι οι Πάνος και Τσιόκας
• Στο Ροδοτόπι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι μεσοαμυντικοί Θεόδωρος Πάνος από τον Αχιλλέα Νεοχωρίου Άρτας και Ελευθέριος Τσιόκας από την Κρανούλα.
Ο 24χρονος Θεόδωρος Πάνος έχει αγωνιστεί,μεταξύ άλλων και στον Α.Ο Σταυρακίου, ενώ ο 21χρονος Ελευθέριος Τσιόκας έχει παίξει σε Ροδοτόπι, Θύελλα Ελεούσας και Δόξα Κρανούλας.
Η Διοίκηση τους εύχεται να είναι υγιείς για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.