Μέσω Άτλα κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα οι Χουλιαράδες

on .

atlas

• Με μια διαφορετική συνταγή θα πάρουν μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής οι Χουλιαράδες, καθώς έγινε πράξη η απορρόφηση από την ακαδημία Άτλας Ιωαννίνων και έτσι το δυναμικό της ομάδας θα στηρίζεται επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Προπονητής θα είναι ο Αντώνης Κοζανίτης, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου στο Epirus Football Arena.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας ΑΤΛΑΣ
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C. έχοντας ως στόχο τη συνεχή ενασχόληση των ποδοσφαιριστών της και μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών-ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων ανακοινώνει την απορρόφηση του σωματείου Α.Ε. Χουλιαράδων που αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία υπό την σκέπη της, με νέα έδρα το Epirus Football Arena. Το ρόστερ θα απαρτίζεται ως επί το πλείστων από νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και με μερικούς ακόμη έμπειρους.
Κύριο μέλημα μας είναι οι αθλητές να έχουν ακόμη μια δυνατότητα συνέχισης της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους. Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο κ. Αντώνης Κοζανίτης. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Α. Ε. Χουλιαράδων για την αγαστή συνεργασία ώστε να προχωρήσει το νέο αυτό εγχείρημα. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει Τετάρτη 29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας.
 «Στόχος μας ήταν τα παιδιά που τελειώνουν από την Ακαδημία να έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν σε μια ομάδα, στην οποία θα αισθάνονται ότι κάποιοι άνθρωποι εξεδικευμενοι ενδιαφέρονται γι’ αυτούς και να τους δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους στο τομέα του ποδοσφαίρου. Το όραμά μας πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του ΑΤΛΑ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με παίκτες μικρούς από όλη την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Δεν θα μπορούσα να απορρίψω μια πρόταση του εμπνευστή του ΑΤΛΑ Δουβανά Κώστα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κοζανίτης.