Αναβάλλεται για το 2021 το Τουρνουά 3on3 της Πρέβεζας

on .

3 on 3

• Ακόμα μια αθλητική διοργάνωση στην περιοχή της Ηπείρου αναβλήθηκε για φέτος.

«Θύμα» του κορωνοϊού αυτή τη φορά το γνωστό τουρνουά μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας, το οποίο τα τελευταία 8 χρόνια είχε καταστεί θεσμός για την γειτονική πόλη αλλά και όλη την Ήπειρο προσελκύοντας εκατοντάδες ομάδες και χιλιάδες επισκέπτες.
H οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα τελευταία 8 χρόνια, τέτοια περίοδο, προετοιμαζόμασταν εντατικά για την διοργάνωση μίας από τις μεγαλύτερες μπασκετικές γιορτές της Ελλάδας, του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για όλους μας...
Σεβόμενοι πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την ακεραιότητα των συμμετεχόντων και φίλων του Τουρνουά μας, ανακοινώνουμε την αναβολή του 9ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.
Το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας, λοιπόν, ύστερα από 8 συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, λόγω της διαμορφωθείσας υγειονομικής κατάστασης από τον κορωνοϊό, αναγκάζεται να κάνει διάλειμμα ενός έτους και να επιστρέψει δριμύτερο και με περισσότερες εκπλήξεις το καλοκαίρι του 2021.
Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και σας περιμένουμε όλους το καλοκαίρι του 2021 στο 9ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας».