Συνένωση… ελπίδας για το γυναικείο βόλεϊ

on .

elpida pas

• Από κοινού θα πορεύονται στο εξής οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ελπίδας Ιωαννίνων.
Πρόκειται για μια συμφωνία που θα δυναμώσει κι άλλο τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ να σημειωθεί πώς αυτή ολοκληρώθηκε επιτυχώς από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Ηπείρου με τους Χάρη Λαζάνη και Σοφιόνα Σπανού.
Η ανακοίνωση του Κέντρου Διαμεσολάβησης:

Περήφανοι, για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επιτυχή συνένωση (μέσω απορρόφησης) δυο ιστορικών σωματείων του τοπικού γυναικείου βόλεϊ, Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΕΛΠΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, που βάζει τη βάση για την άμεση άνοδο του Π.Α.Σ Γιάννινα στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Η Ανακοίνωση  της Ελπίδας
«Στην ιστορική στιγμή της απορρόφησης του σωματείου μας από τον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σήμερα η ομάδα μας.
Έπειτα από 5 χρόνια συνεχή και επιτυχημένης πορείας σε όλα τα επίπεδα, ακαδημιών, αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και γυναικών, η επόμενη μέρα μας βρίσκει στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ.
Η απορρόφηση αυτή είναι η εξέλιξη της Ελπίδας σε ένα οργανωμένο διοικητικά σύνολο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια. Τις οικογένειες των αθλητριών, τις αθλήτριες, τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν διοικητικά αλλά και τους χορηγούς που μας στήριξαν.
Εμπνευστής αυτής της συνένωσης είναι η προπονήτρια μας, Μαρία Μπράγια, αλλά και το υπόλοιπο team όπου με την σκληρή δουλειά τους καθιέρωσαν την Ελπίδα μας στον τοπικό αθλητισμό.
Στην ένωση αυτή όλο το team θα υφίσταται σύσσωμοι.
Και οι δυο πλευρές υπόσχονται να φτάσουν τον ΠΑΣ στην Κορυφή».