Το 16ο Motor Festival έρχεται στα Γιάννενα

on .

MOTOKROS

• Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, το 16ο Motor Festival, θα λάβει χώρα από 21 έως 23 Φεβρουαρίου στο ΠΕΑΚΙ. 
Το Motor Festival εντάσσει συνεχώς στο πρόγραμμά του shows από όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που «απογειώνουν» και τον πιο απαιτητικό θεατή. Αυτό θα συμβεί και στο πρώτο φεστιβάλ για το 2020, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), εκεί όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στη χώρα θα δημιουργηθεί Enduro Cross αρένα!
Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς δήλωσε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Σταδιακά μέσα στη χρονιά από φεστιβάλ σε φεστιβάλ θέλουμε να εξελίξουμε τα θεάματα και την αρένα των δύο τροχών. Ξεκινώντας αυτό το εγχείρημα από τα Ιωάννινα επιδιώκουμε να ισορροπήσουμε τα θεάματα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, με στόχο να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερο και τους λάτρεις των δύο τροχών και συγχρόνως να αναδείξουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τις Αθλητικές Λέσχες».