Νέα ήττα για τις γυναίκες του ΠΑΣ, 79-68 από τον ΚΑΟ Μελισσίων

on .

GYNAIKES BASKET

• Την ήττα γνώρισε χθες η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα από την ουραγό ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων με 79-68 στην παράταση (κ.α. 62-62). 
Το χθεσινό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα που πήγε στην παράταση μετά το ματς της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. 
Το χειρότερο είναι ότι δυστυχώς η ομάδα του Σιαμέτη απώλεσε και την διαφορά των δέκα πόντων του ματς του πρώτου γύρου, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την υπόθεση παραμονή. 
Παρόλο που οι Γιαννιώτισσες μπήκαν στο παιχνίδι εξαιρετικά και μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κρατούσαν μια σταθερά μια διαφορά πάνω από 15 πόντους, το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη έπαθαν «μπλακ άουτ» δίνοντας την δυνατότητα στις γηπεδούχες να ροκανίζουν σιγά-σιγά την διαφορά καταφέρνοντας να πάνε το ματς στην παράταση.  Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το φόρτωμα των ξένων παικτριών του ΠΑΣ Γιάννινα με φάουλ με τις  Μοντγκόμερι και Καλχούν να φορτώνονται από νωρίς με φάουλ και τελικά να αποβάλλονται με 5 φάουλ πολύ πριν το τέλος της αναμέτρησης.  
Από τις γηπεδούχες ξεχώρισαν οι Τζόνσον και Κινγκ με 28 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον ΠΑΣ Γιάννινα η Μπράντι Μοντγκόμερι πέτυχε 21 πόντους και την ακολούθησε η Τακ με 17 «κατεβάζοντας» και 18 ριμπάουντ. 
Τα δεκάλεπτα: 11-20, 28-40, 33-49, 62-62 (κ.α.), 79-68 (παρ.)
Διαιτησία: Καρανικόλα, Χατζημάρκος, Σκανδαλάκης
ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Φάτιμα 6, Ναυροζίδου 2, Στεφάνου 6, Πατέρα, Παναγιωτίδη, Κοιλιαρίδη 6(2), Ζακυνθινού 4, Κούκη 6, Κωνσταντινίδου, Γιαμπάνη 4, Κινγκ 17, Τζόνσον 28(4).  
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Μοντγκόμερι 21, Tac 17, Calhoun 14(1), Τζήμου 7(2), Κατσαμούρη 4, Ντάλα 3(1), Πάφη 2, Χρηστάκη, Ξανθοπούλου, Μπουκουβάλα.