Γ. ΤΣΙΛΗΣ: Ελάτε να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων…

on .

tsilis

• Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πρωταγωνιστεί στο promo video του Ioannina Lake Run, σε μια βιωματικού τύπου διαφήμιση, στην οποία αφηγείται μια ημέρα ενός πρωταθλητή. «Η αρχή και το τέλος υπάρχουν μόνο για να μας υπενθυμίζουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια», τονίζει ο Γιάννης Τσίλης και καλεί τους Γιαννιώτες να βρεθούν στην εκκίνηση των αγώνων του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
Από το promo video του Ioannina Lake Run δε θα μπορούσαν να λείψουν πλάνα από την Παμβώτιδα, με τον Γιάννη Τσίλη να σκίζει με τα κουπιά τα νερά της, αλλά και πλάνα από τη μοναδική παραλίμνια διαδρομή των 30 χλμ., που και φέτος θα διανύσουν εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τρέχει και η AMSTEL FREE!
Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.
Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα είναι από φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας χορηγών και υποστηρικτών όχι μόνο στον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και στα 10 χλμ., στα 5 χλμ., στους παραλίμνιους δρόμους «Μαμά-καρότσι», ΑμεΑ και Family Run, οι οποίοι θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του διημέρου.