Διεθνείς αγώνες τένις στο Πάρκο Πυρσινέλλα

on .

TENIS SYNENTEYKSH 5 7 19

• Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 4ου ITF CUP που φιλοξενείται από σήμερα, Σάββατο μέχρι και τις 13 Ιουλίου, στα Γιάννενα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ), στο Πάρκο Πυρσινέλλα.
Οι αγώνες διοργανώνονται με την αρωγή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.
Εκατόν πενήντα αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες, συμμετέχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με στόχο την διεκδίκηση των επάθλων και την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στην κατάταξη.
Την σημασία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τένις που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ) ανέδειξαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ενόψει της έναρξης των αγώνων, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ομίλου και των Αρχών της πόλης.
Ο Βασίλης Γοργόλης εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρθηκε στην σημασία της διοργάνωσης και στάθηκε στις προσπάθειες του Ομίλου που κατάφερε να καταστήσει θεσμό το ITF στα Γιάννενα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για ολόκληρη την περιοχή».
Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας συνεχάρη την διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων και αναφέρθηκε στην σημασία όλων αυτών των διοργανώσεων που φέρνουν εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς στα Γιάννενα: «Μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση του ITF αθλητές, όπως ο Γιαννιώτης Βασίλης Βαρδάκης, κάνουν διεθνή πορεία και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας εντός και εκτός Ελλάδας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα από τον Όμιλο
Ο νέος πρόεδρος του Ο.Α.Ι. Θεοδόσης Σίκαλος αναφέρθηκε στη διοργάνωση των αγώνων όπου πάνω από 150 αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο τα έπαθλα αλλά και την ανέλιξή τους στην παγκόσμια κατάταξη.
Η αντιπρόεδρος Μαίρη Βαρδάκη από την πλευρά της κάλεσε τους πολίτες να έρθουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες που είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.