Νέα του ερασιτεχνικού

on .

AFOI POTSH

Στον πάγκο της Κρύας ο Δημητρίου
• Ο Αντώνης Δημητρίου θα κοουτσάρει την Κρύα στην επάνοδό της στην Α' Ερασιτεχνική.
Ο Αντώνης Δημητρίου που πέρυσι πέρασε από τον πάγκο της Αγίας Μαρίνας αλλά και της Προοδευτικής Περάματος συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλη Σκούφαλη.

Στην Ελεούσα Μπάτζιος και Φώτος
• Στην Θύελλα Ελεούσας θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Ηλίας Μπάτζιος και Γιώργος Φώτος.
Ο Ηλίας Μπάτζιος είναι τερματοφύλακας και αγωνίστηκε στη Ζωοδόχο, ενώ ο Γιώργος Φώτος από τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.
Η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook
Ο Α. Σ. ΘΎΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ καλωσορίζει στην ομάδα, τους Ηλία από την Ζωοδόχο και Φώτο Γεώργιο από ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΡΙΚΆΛΩΝ, οι οποίοι συμφώνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πήραν Θεμελή οι Χουλιαράδες-Έμειναν Γκορτζής και Γεωργούλης
• Μια μεταγραφή και δύο ανανεώσεις είχαμε στην ομάδα των Χουλιαράδων.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκε από την Ανατολή ο 18χρονος τερματοφύλακας Παύλος Θεμελής ο οποίος πέρυσι είχε 8 συμμετοχές με τους πρωταθλητές, ενώ στην ομάδα παρέμειναν οι Νίκος Γκορτζής και Παναγιώτης Γεωργούλης.

Στην Καστρίτσα οι Νίκος Γρηγοριάδης και Γιάννης Ναυρόζογλου
• Μετά τις ανανεώσεις ο Αγροτικός Καστρίτσας ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Νίκος Γρηγοριάδης από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και ο μέσος Γιάννης Ναυρόζογλου από τους Μικρασιάτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Οι πρώτες μεταγραφές για φέτος!
Η Ομάδα μας ενισχύεται στην μεσαία γραμμή! Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ναυρόζογλου και τον Νίκο Γρηγοριάδη στην ομάδα μας!
Ο Γιάννης (πρώην παίχτης Α.Ε.Μ) έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης και ο Νίκος (πρώην παίχτης Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά) για την θέση του τερματοφύλακα.
Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο!
Η διοίκηση σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή κινείται ώστε να ενισχύσει την ομάδα και να είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Μανώλη Λιαπάκη με την έναρξη της προετοιμασίας.

Παρελθόν από την Ελεούσα ο Γιώργος Σοκορέλης
• Παρελθόν αποτελεί από την Ελεούσα ο 21χρονος Γιώργος Σοκορέλης.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε στο φετινό πρωτάθλημα 19 συμμετοχές και 2 γκολ ωστόσο αποφάσισε να μην συνεχίσει με τη φανέλα της Θύελλας τη νέα χρονιά.

Αποχώρησε από τους Μικρασιάτες ο Πέτρος Δρόσος
• Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην ομάδα των Μικρασιατών ο 34χρονος αμυντικός Πέτρος Δρόσος αποτελεί παρελθόν μιας και ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΜ.
Ήδη ο ποδοσφαιριστής έχει συζητήσεις με άλλες ομάδες και εντός των ημερών θα ανακοινώσει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Παρελθόν από την Καστρίτσα ο Κώστας Γκοτζιάς
• Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές στην ομάδα της Καστρίτσας ο τερματοφύλακας Κώστας Γκοτζιάς αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από αυτή.
Ο Γκοτζιάς την περσινή χρονιά βοήθησε την Καστρίτσα να πάρει την άνοδο μέσω των αγώνων μπαράζ από τη Β΄κατηγορία στην Α’ ενώ και φέτος έβαλε το δικό του λιθαράκι στο να πετύχει ο Αγροτικός τον στόχο της παραμονής.

Νέα αποχώρηση στην Ελεούσα ο Αλέξης Κωνσταντινίδης
• Οι αποχωρήσεις στην Θύελλα Ελεούσας συνεχίζονται με τον 22χρονο μέσο Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη να είναι ο επόμενος παίκτης που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο Κωνσταντινίδης μετά από 2,5 χρόνια προσφοράς στην Ελεούσα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο κάτι που έκανε γνωστό και στη διοίκηση του συλλόγου.

DASKALOS

Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα για Χουλιαράδες με Γιάννη Δάσκαλο
• Μετά τον τερματοφύλακα Παύλο Θεμελή οι Χουλιαράδες προχώρησαν στη δεύτερη μεταγραφή αποκτώντας τον μέσο Γιάννη Δάσκαλο που πέρυσι αγωνίστηκε σε Κουτσελιό και Μικρασιάτες.
Ο Δάσκαλος θα συναντήσει αρκετούς γνωστούς στην ομάδα των Χουλιαράδων μιας και έχει υπάρξει συμπαίκτης στο Κουτσελιό με τους Θωμά Τσακμάκη, Μάριο Τσακμάκη, Κυριάκο Κακαράντζα και φυσικά τον γενικό αρχηγό Γιάννη Γιωτίτσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χουλιαράδων αναφέρει τα εξής:
"Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου- Γιάννη Δάσκαλου από την Α.Ε.Μ..
Ο έμπειρος μέσος ήταν πρωταρχικός στόχος προπονητή και διοίκησης και έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε όλα τα τμήματα της ομάδος του Π.Α.Σ. Γιάννινα από ερασιτέχνη έως την πρώτη ομάδα, Ανατολή, Δόξα Κρανούλας, Κουτσελιό και Α.Ε.Μ. και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα με την εμπειρία του.
Σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε και ο γενικός αρχηγός της ομάδος Γιάννης Γιωτίτσας που πέραν από την συνεργασία που είχαν στο Κουτσελιό για 4 χρόνια τους συνδέει χρόνια φιλίας.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο."
Ο Μιχάλης Κατσίκος στην τεχνική ηγεσία του Βελισσαρίου
• Σε ένα δικό της παιδί έδωσε η διοίκηση του Α.Ο.Βελισσαρίου την ευκαιρία να ξαναφτιάξει την ομάδα από την αρχή και να δημιουργήσει ένα καλό και δυνατό σύνολο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Κατσίκο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
"Ο Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κατσίκο στη θέση του προπονητή της ομάδας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
Ο Μιχάλης είναι παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μιας ομάδας, η οποία θέλουμε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

Στην πόρτα της εξόδου οι Θωμάς και Γιώργος Πότσης
• Δύο ακόμη σημαίες από ότι φαίνεται κατεβαίνουν από τον ιστό τους στη Θύελλα Ελεούσας όπου μετά την αποχώρηση των Γιώργου και Παύλου Γεωλδάση ήρθε σήμερα και η αποχώρηση των νεαρών Θωμά και Γιώργου Πότση.
Οι δύο ποδοσφαιριστές μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας με τη φανέλα της Ελεούσας ανακοίνωσαν στην διοίκηση ότι αποχωρούν από την ομάδα χωρίς ωστόσο από πλευράς διοικούντων να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το αν θα αποδεσμευτούν οι δύο παίκτες.
Ουδείς γνωρίζει τι γίνεται στην Ελεούσα και οι παίκτες αποχωρούν ομαδικά με την διοίκηση ακόμη να μην έχει πάρει κάποια θέση μιας και η ομάδα αν φυσικά ισχύσουν όλες αυτές οι αποχωρήσεις (από τη στιγμή που δεν υπάρχει ελευθέρας στα χέρια των ποδοσφαιριστών δεν μπορούμε να μιλάμε για αποδέσμευση από την ομάδα) θα αποδυναμωθεί σημαντικά.
Τον Αλέξη Οικονόμου απέκτησε το Νεοχωρόπουλο
• Στην πρώτη μεταγραφή προχώρησε το Νεοχωρόπουλο αποκτώντας τον πρώτο σκόρερ (36 γκολ) του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας Αλέξη Οικονόμου από την Αγία Μαρίνα.
Ο Οικονόμου θα πλαισιώσει τον Σωτήρη Κίτσιο στην επίθεση με τους δύο τους να κάνουν ένα αχτύπητο επιθετικό δίδυμο μιας και ο Κίτσιος πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ στη Γ' κατηγορία και αναμένεται να "ματώσουν" τα αντίπαλα δίχτυα.
Στον Αγροτικό ο Μιχάλης Ηλίας, ανανέωσαν εννιά
• Εννιά ανανεώσεις και μια μεταγραφή είχαμε στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά με τον Μιχάλη Ηλία από τον Θρίαμβο Σερβιανών να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού αναφέρει τα εξής:
Μετά την ανανέωση με τον Αλέκο Τάτση ανανεώνουν για τη νέα χρονιά Γκόνης Πέτρος, Μιχάλης Ηλίας, Ρομέο Ζότα ,Τάσος Φαρμάκης ,Αχιλλέας Μπενέκος, Τάσος Καραβάς, Παύλος Παπαδιώτης, Τάσσος Παναγιώτης και Θοδωρής Βάσιος.
Το ΔΣ μένει το ίδιο με πέρυσι βάλε και για την πρώτη μεταγραφή ανακοινώνουμε τον Μιχάλη Ηλία από τα Σερβιανά.
Ο Πέτρος Κοντοδήμας νέος προπονητής στην Κατσικά
• Από τη Θύελλα Ελεούσας στη Θύελλα Κατσικάς θα είναι προπονητής τη νέα χρονιά ο Πέτρος Κοντοδήμας με τη διοίκηση και τον προπονητή να συμφωνούν σε όλα και έτσι θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Λαδιά.
Ο Πέτρος Κοντοδήμας έχει αφήσει ένα εξαιρετικό έργο στην Ελεούσα κάτι που εκτιμήθηκε από τη διοίκηση της Κατσικάς, η οποία παράλληλα έχει έρθει σε συμφωνία και με όλους τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας.
Kύμα ανανεώσεων στην Κράψη
• Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά για τον ΠΑΣ Κράψης, με αρκετούς παίχτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας την περασμένη χρονιά να έχουν ήδη συμφωνήσει για να παραμείνουν.
Συγκεκριμένα οι : Σταυρόπουλος, Σταματίου, Καρατζιάς, Σταμούλης, Φαρμάκης, Αλεξίου, Κατσούδας, Βύζας, Ζαμπέτας, Χαλαύτρης, Ράπτης και Καρτάλης.
Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση, οι παίχτες ήταν ήταν και οι πρωταγωνιστές της φετινής μας εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα. Πρωταρχικός στόχος για τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποτέλεσε η εξασφάλιση της ομοιογένειας και του βασικού κορμού της ομάδας, πάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα ομάδα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας, συμπληρώνουν.
Τέλος, η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση, αλλά και τη προσθήκη στο ρόστερ ακόμη τριών παικτών.
Στις 2 Ιουλίου η Γ.Σ. του Α.Ο.Σταυρακίου 2009
• Ο Αθλητικός Όμιλος Σταυρακίου 2009 καλεί με ανακοίνωση του τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου και ώρα 19:00 με τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2018-19 και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Ο Αθλητικός Όμιλος Σταυρακίου 2009 καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 2/7/2019 και ώρα 19:00μ.μ με τα εξής θέματα:
Οικονομικός απολογισμός έτους 2018-19
Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου Σχεδιασμός νέας σεζόν 2019-20
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00μ.μ
Εκ της διοικήσεως