Βάρος στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ο Ι. Πετράκης

on .

PROPONHSH 5 12 18

• Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 13η αγωνιστική της Super League.
Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και τα προβλήματα τραυματισμών έχουν εκμηδενιστεί. Φυσικά ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άντι Λίλα, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει στο παιχνίδι της Τρίπολης την ποινή του για τις 4 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Η απώλεια του διεθνή Αλβανού είναι σημαντική καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες φέτος και το κενό του στη μεσαία γραμμή θα καλύψει ένας εκ των Σιόντη, Κάστρο.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια αρκετή δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική, με τους παίκτες του ΠΑΣ χωρισμένους σε υποομάδες.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 και θα είναι η προτελευταία πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης καθώς θα ακολουθήσει άλλη μία αύριο Παρασκευή, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αρκαδία.

Διαιτητής ο Κομίνης
Ο Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης για την 13η αγωνιστική της Super League.
Η ΚΕΔ εισάκουσε τα δικαιολογημένα παράπονα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς πολλοί από τους πρωτάρηδες διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια του, όπως ο Λάμπρου και ο Κοτσάνης, τα έκαναν....μαντάρα κι έτσι αποφάσισε να οριστεί ένας αν μην τι άλλο έμπειρος και διεθνής διαιτητής στο σημαντικό παιχνίδι με την Τρίπολη. Το κατά πόσο και ο Θεσπρωτός ρέφερι θα τα καταφέρει, θα φανεί εκ του αποτελέσματος.
Βοηθοί του Κομίνη θα είναι ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο και ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτης ρέφερι Γιώργος Τάσης ορίστηκε στο δευτεριάτικο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, ενώ ένας εκ των βοηθών του θα είναι ο επίσης Γιαννιώτης Θεόφιλος Μωϋσιάδης.

Με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ εκτίουν Βελλίδης και Τζημόπουλος
Χωρίς τον Μάρκο Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια του θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής το Σάββατο 15 Δεκεβρίου. Αντικαταστάτης του Καστοριανού πορτιέρο, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες, θα είναι ο Κύπριος Νεόφυτος Μιχαήλ που θα κάνει ντεμπούτο σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τις δύο συμμετοχές που έχει σε παιχνίδια Κυπέλλου.
Επίσης, ο Θέμης Τζημόπουλος, που συμπλήρωσε κι αυτός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ 4 κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο τελευταίο ματς του 2018 για τους Ηπειρώτες.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ