Αγωνιστικό Tennis Camp για πρώτη φορά στα Γιάννενα

on .

TENNIS

• Το πρώτο τενιστικό camp στα Γιάννενα έρχεται με την αυγή του νέου έτους! Το High Performance Tennis Camp θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη από 2 έως 6 Ιανουαρίου και θα φέρει στα Γιάννενα μεγάλα ονόματα του τένις στη χώρα μας, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα να μάθουν τα μυστικά από πολύ έμπειρους επαγγελματίες.
To Camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 εως 18 χρόνων και οι προπονήσεις των αθλητών θα λαμβάνουν χώρα στα ολοκαίνουργια κλειστά γήπεδα του Top Spin Epirus Tennis Center στο Νεοχωρόπουλο σε συνεργασία με τον Επικεφαλής της εγκατάστασης Αριστοτέλη Ντάλια. Επιπλέον, οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κλειστό κολυμβητήριο και το γυμναστήριο του Epirus Sports Center.
Οι συντελεστές και προπονητική ομάδα του Camp είναι:
- Enrique Fernandez - Head Coach - Fernadez Tennis Academy.
- Ντίνος Κονετάς - Head Coach - Les Raquettes Tennis Academy.
- Τέλης Ντάλιας - Head Coach – Topspin Tennis Academy.
- Γιώργος Πετρακόπουλος - Fitness Coach - Les Raquettes Tennis Academy.
Υπεύθυνος Camp: Ανδρέας Ζουριδάκης Κιν. 6978 899 960.
• Δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως 16 Δεκεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.