Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για άλλα 2,5 χρόνια ο Αλ. Νικολιάς

on .

NIKOLIAS

• Σε μια ακόμη ανανέωση προέβη η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αλέξανδρο Νικολιά να παραμένει κάτοικος Ιωαννίνων για ακόμη 2,5 χρόνια.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός «εξαργυρώνει» με τον καλύτερο τρόπο τις καλές εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και αναμένεται να είναι από τους στυλοβάτες της επιθετικής γραμμής των κυανόλευκων τηνεπόμενη χρονιά.
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς γεννήθηκε στην Κύμη το 1994 και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τον Α.Ο. Γλυφάδας μετακόμισε τον Ιανουάριο 2014 στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο αγωνίστηκε σε 34 ματς και πέτυχε 3 γκολ.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2016 και έχει αγωνιστεί σε 21 ματς πρωταθλήματος και έξι παιχνίδια κυπέλλου.
Την πρώτο μισό της περσινής χρονιάς ο Νικολιάς στάθηκε άτυχος καθώς σοβαροί τραυματισμοί και μια βαριάς μορφής ίωση τον κράτησαν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετό διάστημα. Πάντως, από το ματς στον Πλατανιά τον Φεβρουάριο και έπειτα ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια «εκ των έσω» μεταγραφή με την απόδοσή του να κυμαίνεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, με κύρια προσόντα του την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα.  
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020».
Ο Νικολιάς δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά».