Και ο Θεόδωρος Κάντας στο 1ο ΚΑΜΠ Τερματοφυλάκων

on .

KANTAS THEODOROS

• Με την συμμετοχή του έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρου Κάντα θα γίνει το ΚΑΜΠ Τερματοφυλάκων της σχολής του Δημήτρη Κατερίνη στις 1 και 2 Ιουνίου στα γήπεδα του Α.Ο. Ανατολής.
Με την πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες της Super League (Άρης, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός, Λάρισα, κ.α.) είναι σίγουρο ότι θα δώσει μια διαφορετική πνοή στο ΚΑΜΠ. Από τα χέρια του έχουν περάσει τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου (Διούδης, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπόζοβιτς, κ.α.) γνωρίζοντας την ποδοσφαιρική τους καταξίωση. Τελευταία "μεταγραφική του επιτυχία" ένα παιδί απο την ακαδημιά του στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Στεργιάκης που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό. Συνεργάτης του μεγάλου Νίκου Σαργκάνη επι 8 συναπτά έτη.
• Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως 20/5/2018) οι αθλητές μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Camp κ. Δημήτρη Κατερίνη. Τηλ: 6944-147340, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..